- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
waithEard
őstag
Valószínűleg azért, mert ez az érdekes. Az autós magazinokban mutogatott csúcsmodellek hány embert érintenek? Mégis azok miatt veszik meg az újságot.
Bocs, writeonly voltam. Most nézem, hogy másnak is azonnal ez volt az első gondolata.
Szergely 83: Megint egy "jól megalapozott" vélemény, egy szakembertől! Gratula, nyilván 100
asrock lapod volt, amúgy meg 22 éve eladó vagy egy számtech üzletben, és eddig minden eladott segszikla termék rossz volt! -
törölt tag
ez egy hw oldal. nincsenek kikötések hogy csak és kizárólag 20k alatti lapokat mutogathatunk mert nem tudom megfizetni. csúcsvga-ket se szabad monstantól hírezni mert ki az aki kiad 130k-t egy tégláért? pffmár
leslie: jön még a fatal1ty champion winner hardcore military gamer death leader pro extreme is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS P5GC-MX/1333 + proci + ram
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest