Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondi
tag
Én is lebeszélnék mindenkit a WD termékeiről. A My Book Essential külső vinyóm tragikus hirtelenséggel elhalálozott. Élt három évet, de a föntiek szerint még jól is jártam. Kezdhetek spórolni a Kürt kft-re.
(A tárolókapacitást meg marketing alapon számolják: trükkösen nem 1024-gyel, hanem 1000-rel szorzott értéket írnak a dobozra, így lesz furcsamód kisebb a vinyó. Ez sajnos mindig is így volt.)
-
rebugra
aktív tag
Egyre jobban tetszenek, hogy végre kaptak kijelzőt, és lehet látni minden adatot, és ide csatolnám a szintén kijelzővel rendelkező Belkin N1 Vision nagyon jó ötlet, kitünő: Javaslatok: Monitorra kis kijelző rá: felbontás, Hz, .....
-
Zanik
addikt
Na mi az, a WD végre szakít az "undorítóan" ujjlenyomatgyűjtő fényes felületekkel? Nekem legalábbis mattnak (de legalábbis kevésbé fényesnek) tűnnek ezek az új darabok.
-
Artmagic
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy Western Digital 320GB Passport Essential típusú külső merevlemezt.
Nem tudja valaki, hogy a 320 Gb-ból miért csak 297-t lehet felhasználni?
Van egy 500 mb-os külön része amin a saját cuccai vannak, de a maradék 22,5 Gb nem tudom hova lett... Rejtett fájlokat sem találtam. Lehet az oprendszer miatt (xp), hogy nem kezeli jól? Vagy ez teljesen normális?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Alex91
félisten
-
dkekesi
tag
Sziasztok!
Épp olyan külső tárolót keresek, amibe 2 db 3,5"-os HDD belemegy, amelyeket tükrözni is képes. Nem NAS-t szeretnék, de egy 2 slot-os MyBook-szerűség (nem feltétlenül ragaszkodok ezen márkához) kellene adatmentéshez. eSATA és USB (esetleg Gb Ethernet) legyen rajta.
Mit tudnátok ajánlani a nem túl drága, de megbízható kategóriában? Elsősorban megbízható legyen. Nem fog folyamatosan a géphez csatlakozni, csak kb. hetente 1 alkalommal 1-2 órát, azaz nem kell a folyamatos működésből adódó magas hőmérséklettel számolni.
Ja és a diszkeket én szeretném belepakolni, mert már megvannak, azaz olyan kellene, ami csak a keret, HDD nélkül.
Előre is köszi a segítséget.
-
Atos23
senior tag
Nem ártana egy SMART kijelző, mert a WD külső lemezeknél rengeteg a vinyó behalás. Eddig amit rendeltünk a céghez (kb. 20 db), mint ment vissza fél-egy éven belül gariba, mert meghalt a HDD. Egy esetben volt tápegységhiba.
Ha ez nem lenne, kifogástalan használatú, és kezelhetőségű készülékek lennének.
-
Kobe
veterán
raaaanda, de nagyon, és még a belbecs sem az igazi
-
-
nkmedve
őstag
Nekem notiba kell, nem USB-re. 5400 fordulatosból már pár hónapja van van 320GB/tányéros, de nekem az rendszernek túl lassú.
A mostani 7200as (kéttányéros, 250GB) Seagate-emmel nem vagyok egyáltalán megelégedve, forró, hangos, stb. Egy egytányéros 320GB-sre simán lecserélném ha lenne olyan.Amúgy igazad van, USB-re teljesen mind1, sőt oda inkább jobb az 5400-as a fogyasztás miatt.
-
szuper-t
őstag
szépnek szép de.:S én egy grafikus kijelzőnek jobban örültem volna
-
zsirfecske
addikt
bocs, de ezek a külső 3.5-es hhd-k nevetségesek. most vettem egy 1,5 terás 5400 rpm-es samsung ecogrren-t + lcpower alu esata/usb rekket, ami előbbi csatival lazán 100 MB/s csúccsal megy (86 MB/s average). ennél több minek backuphoz? 34 k volt, egy nagyon extra 9k-s rekkel.
szerk.: fentiek HD Tune 3.50 read test értékek
-
waverider
senior tag
-
liksoft
nagyúr
A "ráncfellvarrás"-t ha szó szerint értjük, akkor a bélés csak öregszik, a külső meg javul? Ez nekem nem tetszene. Vagy javul mindenben, vagy minek hozzányúlni?
Viccet félretéve: pofásak. Remélem belül is ennyit javultak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Eladó GARANCIÁLIS Samsung 980 PCIe 3.0 NVMe M2
- (új, bontatlan) 250GB WD Blue SA510 (Foxpost:+1400Ft)
- (új, bontatlan) 500GB Kingston NV3 PCIe 4.0 NVMe M.2 (Foxpost:+1400Ft)
- 3 hónapos Samsung 990 Pro NVMe M.2 2 TB 33 hónap garancia!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest