Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondi
tag
Én is lebeszélnék mindenkit a WD termékeiről. A My Book Essential külső vinyóm tragikus hirtelenséggel elhalálozott. Élt három évet, de a föntiek szerint még jól is jártam. Kezdhetek spórolni a Kürt kft-re.
(A tárolókapacitást meg marketing alapon számolják: trükkösen nem 1024-gyel, hanem 1000-rel szorzott értéket írnak a dobozra, így lesz furcsamód kisebb a vinyó. Ez sajnos mindig is így volt.)
-
rebugra
aktív tag
Egyre jobban tetszenek, hogy végre kaptak kijelzőt, és lehet látni minden adatot, és ide csatolnám a szintén kijelzővel rendelkező Belkin N1 Vision nagyon jó ötlet, kitünő: Javaslatok: Monitorra kis kijelző rá: felbontás, Hz, .....
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
Zanik
addikt
Na mi az, a WD végre szakít az "undorítóan" ujjlenyomatgyűjtő fényes felületekkel? Nekem legalábbis mattnak (de legalábbis kevésbé fényesnek) tűnnek ezek az új darabok.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Artmagic
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy Western Digital 320GB Passport Essential típusú külső merevlemezt.
Nem tudja valaki, hogy a 320 Gb-ból miért csak 297-t lehet felhasználni?
Van egy 500 mb-os külön része amin a saját cuccai vannak, de a maradék 22,5 Gb nem tudom hova lett... Rejtett fájlokat sem találtam. Lehet az oprendszer miatt (xp), hogy nem kezeli jól? Vagy ez teljesen normális?
Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
dkekesi
tag
Sziasztok!
Épp olyan külső tárolót keresek, amibe 2 db 3,5"-os HDD belemegy, amelyeket tükrözni is képes. Nem NAS-t szeretnék, de egy 2 slot-os MyBook-szerűség (nem feltétlenül ragaszkodok ezen márkához) kellene adatmentéshez. eSATA és USB (esetleg Gb Ethernet) legyen rajta.
Mit tudnátok ajánlani a nem túl drága, de megbízható kategóriában? Elsősorban megbízható legyen. Nem fog folyamatosan a géphez csatlakozni, csak kb. hetente 1 alkalommal 1-2 órát, azaz nem kell a folyamatos működésből adódó magas hőmérséklettel számolni.
Ja és a diszkeket én szeretném belepakolni, mert már megvannak, azaz olyan kellene, ami csak a keret, HDD nélkül.
Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
tdd587
őstag
Csak nem megfőzték magukat? Nekem egyszer volt ilyen WD Mybook és 20 fokos szobában 60 fokra fűtötte fel magát a gagyi műanyag ház miatt. Meg is jelentek rajta a pending szektorok (lehűtés és újrateszt után eltűntek...).
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
Atos23
senior tag
Nem ártana egy SMART kijelző, mert a WD külső lemezeknél rengeteg a vinyó behalás. Eddig amit rendeltünk a céghez (kb. 20 db), mint ment vissza fél-egy éven belül gariba, mert meghalt a HDD. Egy esetben volt tápegységhiba.
Ha ez nem lenne, kifogástalan használatú, és kezelhetőségű készülékek lennének.
-
Kobe
veterán
raaaanda, de nagyon, és még a belbecs sem az igazi
-
-
nkmedve
őstag
Nekem notiba kell, nem USB-re. 5400 fordulatosból már pár hónapja van van 320GB/tányéros, de nekem az rendszernek túl lassú.
A mostani 7200as (kéttányéros, 250GB) Seagate-emmel nem vagyok egyáltalán megelégedve, forró, hangos, stb. Egy egytányéros 320GB-sre simán lecserélném ha lenne olyan.Amúgy igazad van, USB-re teljesen mind1, sőt oda inkább jobb az 5400-as a fogyasztás miatt.
[ Szerkesztve ]
-
szuper-t
őstag
szépnek szép de.:S én egy grafikus kijelzőnek jobban örültem volna
-
zsirfecske
addikt
bocs, de ezek a külső 3.5-es hhd-k nevetségesek. most vettem egy 1,5 terás 5400 rpm-es samsung ecogrren-t + lcpower alu esata/usb rekket, ami előbbi csatival lazán 100 MB/s csúccsal megy (86 MB/s average). ennél több minek backuphoz? 34 k volt, egy nagyon extra 9k-s rekkel.
szerk.: fentiek HD Tune 3.50 read test értékek
[ Szerkesztve ]
-
-
waverider
senior tag
úgy-úgy, de még a külső sincsen rendben, mert mi van pl. az esata vagy usb 3.0 csatikkal?
a belsőről meg annyit, ha már olyan elit, amilyen az áruk, legalább a 2TB -os verzió igazán megkaphatta volna a 64MB cach-es vinyót, a dupla fejpozícionálós technológiával...
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
liksoft
nagyúr
A "ráncfellvarrás"-t ha szó szerint értjük, akkor a bélés csak öregszik, a külső meg javul? Ez nekem nem tetszene. Vagy javul mindenben, vagy minek hozzányúlni?
Viccet félretéve: pofásak. Remélem belül is ennyit javultak.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest