- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondi
tag
Én is lebeszélnék mindenkit a WD termékeiről. A My Book Essential külső vinyóm tragikus hirtelenséggel elhalálozott. Élt három évet, de a föntiek szerint még jól is jártam. Kezdhetek spórolni a Kürt kft-re.
(A tárolókapacitást meg marketing alapon számolják: trükkösen nem 1024-gyel, hanem 1000-rel szorzott értéket írnak a dobozra, így lesz furcsamód kisebb a vinyó. Ez sajnos mindig is így volt.)
-
rebugra
aktív tag
Egyre jobban tetszenek, hogy végre kaptak kijelzőt, és lehet látni minden adatot, és ide csatolnám a szintén kijelzővel rendelkező Belkin N1 Vision nagyon jó ötlet, kitünő: Javaslatok: Monitorra kis kijelző rá: felbontás, Hz, .....
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
Zanik
addikt
Na mi az, a WD végre szakít az "undorítóan" ujjlenyomatgyűjtő fényes felületekkel? Nekem legalábbis mattnak (de legalábbis kevésbé fényesnek) tűnnek ezek az új darabok.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Artmagic
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy Western Digital 320GB Passport Essential típusú külső merevlemezt.
Nem tudja valaki, hogy a 320 Gb-ból miért csak 297-t lehet felhasználni?
Van egy 500 mb-os külön része amin a saját cuccai vannak, de a maradék 22,5 Gb nem tudom hova lett... Rejtett fájlokat sem találtam. Lehet az oprendszer miatt (xp), hogy nem kezeli jól? Vagy ez teljesen normális?
Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
dkekesi
tag
Sziasztok!
Épp olyan külső tárolót keresek, amibe 2 db 3,5"-os HDD belemegy, amelyeket tükrözni is képes. Nem NAS-t szeretnék, de egy 2 slot-os MyBook-szerűség (nem feltétlenül ragaszkodok ezen márkához) kellene adatmentéshez. eSATA és USB (esetleg Gb Ethernet) legyen rajta.
Mit tudnátok ajánlani a nem túl drága, de megbízható kategóriában? Elsősorban megbízható legyen. Nem fog folyamatosan a géphez csatlakozni, csak kb. hetente 1 alkalommal 1-2 órát, azaz nem kell a folyamatos működésből adódó magas hőmérséklettel számolni.
Ja és a diszkeket én szeretném belepakolni, mert már megvannak, azaz olyan kellene, ami csak a keret, HDD nélkül.
Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
tdd587
őstag
Csak nem megfőzték magukat? Nekem egyszer volt ilyen WD Mybook és 20 fokos szobában 60 fokra fűtötte fel magát a gagyi műanyag ház miatt. Meg is jelentek rajta a pending szektorok (lehűtés és újrateszt után eltűntek...).
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
Atos23
senior tag
Nem ártana egy SMART kijelző, mert a WD külső lemezeknél rengeteg a vinyó behalás. Eddig amit rendeltünk a céghez (kb. 20 db), mint ment vissza fél-egy éven belül gariba, mert meghalt a HDD. Egy esetben volt tápegységhiba.
Ha ez nem lenne, kifogástalan használatú, és kezelhetőségű készülékek lennének.
-
Kobe
veterán
raaaanda, de nagyon, és még a belbecs sem az igazi
-
-
nkmedve
őstag
Nekem notiba kell, nem USB-re. 5400 fordulatosból már pár hónapja van van 320GB/tányéros, de nekem az rendszernek túl lassú.
A mostani 7200as (kéttányéros, 250GB) Seagate-emmel nem vagyok egyáltalán megelégedve, forró, hangos, stb. Egy egytányéros 320GB-sre simán lecserélném ha lenne olyan.Amúgy igazad van, USB-re teljesen mind1, sőt oda inkább jobb az 5400-as a fogyasztás miatt.
[ Szerkesztve ]
-
szuper-t
őstag
szépnek szép de.:S én egy grafikus kijelzőnek jobban örültem volna
-
zsirfecske
addikt
bocs, de ezek a külső 3.5-es hhd-k nevetségesek. most vettem egy 1,5 terás 5400 rpm-es samsung ecogrren-t + lcpower alu esata/usb rekket, ami előbbi csatival lazán 100 MB/s csúccsal megy (86 MB/s average). ennél több minek backuphoz? 34 k volt, egy nagyon extra 9k-s rekkel.
szerk.: fentiek HD Tune 3.50 read test értékek
[ Szerkesztve ]
-
-
waverider
senior tag
úgy-úgy, de még a külső sincsen rendben, mert mi van pl. az esata vagy usb 3.0 csatikkal?
a belsőről meg annyit, ha már olyan elit, amilyen az áruk, legalább a 2TB -os verzió igazán megkaphatta volna a 64MB cach-es vinyót, a dupla fejpozícionálós technológiával...
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
liksoft
nagyúr
A "ráncfellvarrás"-t ha szó szerint értjük, akkor a bélés csak öregszik, a külső meg javul? Ez nekem nem tetszene. Vagy javul mindenben, vagy minek hozzányúlni?
Viccet félretéve: pofásak. Remélem belül is ennyit javultak.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- 512GB Gen4 x4 WD SN5000S/ új/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Új SK Hynix I WD I SSD 256GB M.2 2280 Pci-e NVMe HDS: 100/100 új 0 nap
- BONTATLAN! Seagate IronWolf Pro 3.5 10TB 7200rpm 256MB SATA3 ST10000NE0004 HDD!
- Crucial P3 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 22.000.-
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)! 0 óra, 0 GB! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest