- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok! Van egy RGB led szalagom de meghibásodott másodjára szóval kiéget és nincs itthon semmim. Tudok ilyenkor kezdeni valamit?
-
Akula
őstag
lehet, hogy én rosszul fogalmaztam. a porszívó csövét nem érintem hozzá a házhoz magához, csak az ecsettel kiseprem a port a zegzugból. a felszálló port szívom ki a porszívóval. nyilván nem akarom összekaristolni a festést.
igen, igazad van, a szövetet lehet porszívózni, a szőnyeg is az és azt is lehet, már láttam olyat. de ez valyon van olyan erős, hogy ne deformálja az anyagot a porszívó? már egy pólót se mernék a porszívó elé tartani.
úgyhogy nem derült ki semmi új dolog, aludhatsz tovább, majd szólok, ha már reggel van -
Akula
őstag
És ha teleszívja magát porral, akkor nem csak leseprem egy kis ecsettel a porszívó kíséretében, hanem lebontom és beteszem a szövetet a mosógépbe, vagy hogy lesz ez?
-
fity
csendes tag
Na ez a ledszalag tetszik.
-
gekkoXT
senior tag
ez végre tetszik!
-
Freddy S
tag
Ez fantasztikus ITX kis gépnek tűnik, lehet kéne egy. Vajon mennyibe kerülne még a radiátoros hűtés hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GARIS!! MEGbIZHATÓ! CHIEFTEC POWER SMART 1250W 80 PLUS Gold
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Darkflash Darkair cpu cooler nagy mennyiségben
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest