Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok! Van egy RGB led szalagom de meghibásodott másodjára szóval kiéget és nincs itthon semmim. Tudok ilyenkor kezdeni valamit?
-
Akula
őstag
lehet, hogy én rosszul fogalmaztam. a porszívó csövét nem érintem hozzá a házhoz magához, csak az ecsettel kiseprem a port a zegzugból. a felszálló port szívom ki a porszívóval. nyilván nem akarom összekaristolni a festést.
igen, igazad van, a szövetet lehet porszívózni, a szőnyeg is az és azt is lehet, már láttam olyat. de ez valyon van olyan erős, hogy ne deformálja az anyagot a porszívó? már egy pólót se mernék a porszívó elé tartani.
úgyhogy nem derült ki semmi új dolog, aludhatsz tovább, majd szólok, ha már reggel van -
Akula
őstag
És ha teleszívja magát porral, akkor nem csak leseprem egy kis ecsettel a porszívó kíséretében, hanem lebontom és beteszem a szövetet a mosógépbe, vagy hogy lesz ez?
-
fity
csendes tag
Na ez a ledszalag tetszik.
-
gekkoXT
senior tag
ez végre tetszik!
-
Freddy S
tag
Ez fantasztikus ITX kis gépnek tűnik, lehet kéne egy. Vajon mennyibe kerülne még a radiátoros hűtés hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az ATX méretű toronyház és a kicsit drága LED-sor mellett egy igen érdekes ITX házzal is készült a vállalat.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest