Hirdetés

Friss házduó és hajlítható LED szalag a Phanteks tálalásában

Az ATX méretű toronyház és a kicsit drága LED-sor mellett egy igen érdekes ITX házzal is készült a vállalat.

Hirdetés

A Phanteks két új házzal örvendeztette meg vásárlóit, kezdjük talán az egyszerűbbel. Az Eclipse P360X egy maximum ATX alaplapokat fogadó, acélból készült miditorony, melynek leglátványosabb elemei közé tartozik az edzett üveg oldallap és az első szellőzőrácsok mentén rögzített DRGB LED szalag. Utóbbit nem csak a két, I/O panelen elhelyezett kapcsolóval vezérelhetjük, de alaplapra kötve olyan népszerű szoftverekből is testre szabhatjuk azt, mint az ASUS Aura Sync vagy a Razer Chroma.


[+]

A házba már előre beszereltek nekünk egy 120 milliméteres Phanteks ventilátort, de igény esetén további légkavarókkal vagy radiátorokkal is bővíthetjük a rendszert – a lehetőségeket a lenti táblázatban gyűjtöttük össze, az eszköz részletes specifikációival együtt. Az extrák közé sorolható még a tetőlapon elhelyezett, mágnesesen rögzített porszűrő, valamint a maximum 400 milliméter hosszú grafikus kártya függőleges állásban való beszerelésének lehetősége. Az újdonság még a hónap folyamán elérhető lesz, árcéduláján a 69,99 dolláros összeg fog szerepelni.


[+]

A duó érdekesebb tagja a fekete és szürke színekben elérhető, Phanteks Enthoo Evolv Shift Air névre keresztelt modell, mely legfeljebb ITX méretű alaplapokkal és SFX tápegységekkel kompatibilis. Ebben a házban is találunk egy előre beszerelt ventilátort egy 140 milliméteres Phanteks Premium személyében, de bátran megpakolhatjuk a belteret további, hűtésre szolgáló alkatrésszel. A bátran kifejezést pedig komolyan gondoltuk, hiszen az oldallapok üveg vagy acél helyett szövettel vannak borítva, így a szellőzésre biztosan nem lesz panasz.


[+]

Külön érdekesség még, hogy az alaplapi kivezetések nem hátul, hanem a ház tetején kaptak helyet egy műanyag elemmel eltakarva, az ide befutó vezetékeket a hátoldalon kialakított nyíláson tudjuk elvezetni.


Eclipse P360X
Enthoo Evolv Shift Air
Fizikai méretek 465 x 455 x 200 mm
470 x 274 x 186 mm
Támogatott alaplap formátumok ATX, microATX, Mini-ITX
Mini-ITX
Bővítőhelyek száma 7 2
3,5 hüvelykes slotok száma
2
1
2,5 hüvelykes slotok száma
2
2
Beépíthető ventilátorok

- Előre: 2 x 120/140 mm

- Hátra: 1 x 120 mm

- Fentre: 2 x 120/140 mm

- Előre: 2 x 120/140 mm

- Lentre: 1 x 120/140 mm

Beépíthető radiátorok

- Előre: max. 280 mm

- Hátra: max. 120 mm

- Fentre: max. 240 mm

- Előre: max. 120 mm

- Lentre: max. 120 mm

CPU hűtő max. magassága
160 mm
82 mm
VGA max. hossza
400 mm
350 mm
Tápegység max. hossza
250 mm, ATX
145 mm
Tömeg
6,4 kg
5 kg
I/O panel csatlakozók

- 2 x USB 3.0

- dupla 3,5 mm jack

- 2 x USB 3.0

A Phanteks Enthoo Evolv Shift Air szintén szeptemberben fog a boltok polcaira kerülni, 99,99 dolláros vételárral.


[+]

A gyártó egy harmadik újdonsággal is készült a NEON névre keresztelt, DRGB LED-eket felsorakoztató szalag személyében, melynek rugalmas burkolata lehetővé teszi, hogy oda hajlítsuk gépházunk belsejében, ahová csak szeretnénk. Persze ezt a legtöbb LED szalag tudja, a NEON-hoz azonban műanyag rögzítőelemek is tartoznak, így bárhova rögzíthetjük a hajlításokat, a lehetőségeknek csak kreativitásunk szabhat határt.


[+]

Talán már említenünk sem kell, hogy ezt is a hónap második felében tudjuk majd megvásárolni, háromféle kiszerelésben. Az egy méteres darabért 21,99, az 550 mm hosszú példányért 14,99, míg a két darab 400 mm hosszú szalagot tartalmazó csomagért 19,99 dollárt kell a kasszánál hagyni.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés