Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Köszönöm a segítséget!
Az a ~7-800 watt nem játék persze, de a hűtésem egy 4x18-as mora d5 réztetős pumpával. A morára 8 db 18-as Sylverstone venti fog kerülni, ezek nagy statikus nyomású ventik, potival szabályozhatók, szóval a hűtés által disszipálható hőmennyiség > 1000 watt fölött lesz.
Annó míg megvolt a cf-em kettő db 7970-es kártyát és egy I72600k processzort passzívban is elvitt a rendszer persze a peltier merőben más tészta.A blogodat feltétlenül megnézem.
Újfent köszönöm az infót. -
Weareus
addikt
Hurrá!!!
Az első visszajelzés a peltierrel kapcsolatban!
Köszönöm a jó tanácsot, figyelni fogok.
Mondjuk - ne értsd félre - de figyelni fog egy szvsz elég komoly víz a peltier meleg oldalán, de ha jól sejtem itt végül is a lényeg, hogy a peltier megfelelően ki legyen szolgálva mind áramilag, mind szigetelésileg, mind hőelvezetésileg és akkor megvillantja magát.
Egy 267 wattos cellát ha szobahő + 10-20 fokon tartok a meleg oldalról és a delta T-je 60 fok adott Imax mellett, akkor a hidegoldalon számolhatok akár mínusz 20-30 fokokkal is?!?!? Az brutál lenne!!!Nem nagyon. Elindultam vissza az időben. Már az lső 8 bitesek korában járok.
Érdekes lehet. Ha írsz erről valamit, kérlek oszd meg velem a linkjét pm-ben v. ahogy gondolod. -
Weareus
addikt
-
Weareus
addikt
Szia!
Kísérleteztél azóta peltierrel?
Én most akarok nekiállni.
Vannak komolyabb elemek is amúgy!
[link]Egy kis víz-sufnituning hűtésről nemrég írtam én is blogot, de egy mai jó kis peltierrel több is kihozható lenne.
Multi-stage peltier elrendezést nem próbáltad?
Persze nem veszélytelen dolog, mint tudjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen autót vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest