- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Philips LCD és LED TV-k
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsz
senior tag
Nekem maradtak benne a gyári ventik. Mellé kapott még mindenhová Noctua-t. Minden venti a legminimálisabban pörög. (Tele van HDD-vel + 560Ti)
Az alaplapra menő két tápkábel szokott rövid lenni, vagy az nem ér el pont. ehhez lehet venni hosszabbítót. A többi már nem vészes. Max a legfelső 5,25 helyre lesz kevés a táp - de ez is tápfüggő.
A kábelek simán elrendezhetőek, még akkor is ha toldót használsz mindenhez meg elosztót.
A hellyel nem lesz gond.A tápkábelről már volt szó többször is, de az a tuti, ha van hosszabbító/toldó. Szerintem min 60cm kell, de a tuti a 80cm, mert a 60-as egy erős becslés.
-
davidsz
senior tag
válasz
eladohardver #142 üzenetére
Én raktam mindenhová ventit (Noctua-t), rendesen hideg a ház burkolata.
A festésnél nem vettem észre ilyen hibát. Pedig nálam szó szerint lábnál van, és már kapott is párat, de semmi karc. - lehet a te szériádnál lustábbak voltak a festők.
-
davidsz
senior tag
válasz
eladohardver #134 üzenetére
Nálam i72600k van ... semmi gondom nincs vele 4,8GHZ-ig ... 5-nél van egy kicsit melege. - de ez sem a ház miatt van, hanem a ház maga van szar helyen egy sarokban.
eddíg minden ház "elvérzett" nálam, kivéve ez. -
davidsz
senior tag
válasz
eladohardver #128 üzenetére
Az oldallaphoz nincs szűrő. Csak a szigetelés.
A ventik csendesek. Sajna nem tudom mennyit pörögnek, mert a házhoz kapott szabályzóról mennek. -
davidsz
senior tag
Ilyen jó házzal még nem találkoztam.
Elöl 2x14 és 1x12 venti
Hátul 1x14 és a gyári nagy.Mindezek a cuccok mellett semmilyen hangja nincs. Ez kussol
8 fokkal hűvösebb mint az előző kuckóm.
(itt van egy kis negatívum magamnak, mert amikor betettem a helyére, rá kellett hogy jöjjek nem jó helyen van a gép ... ezért volt melegebb mindig minden nálam - de ez nem a ház hibája)Az első ventilátorokkal először megküzdöttem. - ezt tudnám felhozni egyedüli negatívumként - nehezen jön ki és be. Kicsit furcsa megoldás.
Minden klappol a helyére, nincs olyan porcikája a háznak, ami nem minőségi anyagból lenne.
Gyönyörködöm bennez0d1AK -nak köszönet! Gyors korrekt szállításért és intézésért!Fractal házak
-
davidsz
senior tag
Most jött meg a csomag.
Köszönöm a közreműködést mindenkinek, akik sok jót írtak erről a házról és képeket is tettek fel.
Meló után belevetem magam a kicsomagolásba...
Viszont a doboz szerint TitaniumGrey. Ha tényleg ez, akkor fogok igazán örülni még
(Azt hittem ilyen nem is rendelhető)Köszönöm!
-
davidsz
senior tag
Na ilyen ház kell nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Revolut
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest