Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Az én házam 22k, de még így se elég jó nekem. Nem vagyunk egyformák. Én előbb tartanám az asztalon a hardvereket csupaszon, mint hogy egy ratyi házba pakoljam. A felfúrt Opel Astra is megy 300-t, de nem úgy, mint egy F430, éted. Na meg a másik, hogy én előbb veszem meg a házat 40k-ért, mint a vga-t.
-
hoffman_
nagyúr
Vegyétek már észre, miről sírtok, komolyan
Ez egy brutál nagy Big Tower, full luxus kivitelben. A Define R3 egy az egyben ugyanez, Mid Towerben, viszont az R3 a 40 közelében sincs, szállítással is 30k, egyébiránt 25-27 darab ezres. És már az sem számít kicsinek. CM 690: 214x 496 x 529, Define R3: 208x442x521mm. Eléggé egy kaptafa. iPon kínálta ennyire a 690 II advanced-ed, és azt bizony felülmúlja a Define széria. Nem tudom, miről beszélünk. Aki 10k-ért vesz valami 0,5mm vastag papírházat a csúcshardvereknek, sőt, bármilyen hardvernek, az magára vessen.
Recon: De minek okoskodok itt, Te érzed, úgyhogy élvezd ki
bambano:
Ezzel nem értek egyet, szerintem egyáltalán nem horribilisek az árai
Ha nagytételben raksz össze bármit is(értsd nem 20k-ért vásárolsz), akkor a szállítás is elhanyagolható, és nem jössz ki drágábban, mint ha egy pesti bódéból vásárolnál(ipon, pcx, aqua stb).
-
hoffman_
nagyúr
Odanézz, mit hozott a futár! Nagy az öröm, mi?
Gratula a nyereményhez, köszönjük a cikket, nem apróztad el
Ja, és gyönyörű a ház
(kezdek kicsit meginogni a Define vs Arc Midi fronton
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest