- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
fornettisuti #3 üzenetére
Ez egy külön szervezést igénylő dolog. Ebből biztosan nem adnak majd el annyit, mert aki nagyon ilyet akart már megvette, rétegigény. Ráadásul amit ebből megvesznek, az a másik elöl happolja el a vásárlót.
Nyilván tök külön kell tolni kis szériában az egészet.Simán kijöhet miatta 30% felár a tömeggyártott anno bemarketingelthez képest.
Egyébként meg, ha zavar a 30% felér, akkor még mindig ott van az a pár fehér résszel rendelkező változat
Azt amúgy nem értem, hogy miért venne valaki hangszigetelt házat plexi oldallappal. Nekem a kettő valahogy üti egymást.
-
törölt tag
válasz
Szerintem ez elsősorban az oldalablakos kivitel miatt drágább.
Bocs, nem olvastam figyelmesen.Számomra egy plexi az oldallapon már kivagyi hatású. Nekem az eredeti jobban tetszik.
-
aAron_
őstag
válasz
Egy szűk réteg egyéni kívánságát elégítették ki ezzel. Ezek után már miért ne lenne "korrekt" az eredeti modellhez képest felárral adni?
Mondjuk már eleve azt nem értem, hogy egy eladásra kínált, nem monopol helyzetben lévő terméknél, hogy lehet bármilyen árra azt mondani, hogy nem "korrekt". Minden annyit ér, amennyiért megveszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest