Hirdetés

Fractal Design Define R5 Blackout ház: így lesz csak tökéletes?

Hirdetés

A Fractal Design még tavaly év végén jelentette be a letisztult és elegáns Define R5 nevű házat, ami nemrégiben tesztlaborunkat is megjárta, ahonnan egy ajánlott díjjal a "zsebében távozott" a teszt végeztével. Ez alapján a ház szinte tökéletesnek titulálható, ám a fekete színű  variánsnál mégis volt egy apróság, ami több felhasználó és/vagy vásárlójelölt szemét szúrta: ez nem más, mint a fehéren hagyott belső részek. Ilyen például a tárolók fiókjai, a ventilátorok, vagy éppen az üresen hagyott bővítőhelyek hátoldali takarólemeze. Ez főleg azokat zavarta persze, akik az ablakos variáns mellett szerettek volna dönteni, és úgy ítélték meg, hogy ez túl éles kontraszt.

A gyártó viszont ad a véleményekre és felhasználói visszajelzésekre, ezért elkészítették az R5 Blackout változatát, ahol elhagyták a fehér színt, azaz kívül-belül teljesen feketében pompázik, így ez most már az ablakon bekukucskálók szemét sem fogja szúrni. Ennek hála most már mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő színösszeállítást.

No persze mindez nincs teljesen ingyen, az amerikai Newegg árlistája szerint ugyanis 130 dollárt kérnek el a Blackout kiadásért, míg a hagyományos R5 ablakos kiadását már 100 dollárért is haza lehet vinni. A megjelenésig mindez még változhat, ugyanis a ház csak május 18-án kerül a forgalomba, tehát jelenleg az előrendelési fázisban van az újdonság, ami egyébként technikai szempontból nézve csavarra pontosan megegyezik az eredeti Define R5-tel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés