- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
addikt
Nem rég a hőségben vettem meg a házat(tetőtér,nuku klíma szóval dög meleg),adatlapos config van benne(tuningal).Elől kettő 12cm-es,alul egy 12cm-es,hátul egy 12cm-es és felül egy 14cm-es,mindegyik leszabályozva.
HDD 37 ssd 33,Cpu idle ~40 load ~55,Gpu idle ~53 load ~68 ( + - pár fok) szerintem ez igen is korrekt.Leghangosabb elem a Gpu hűtő ami const 50-60% között forog,ha elszabályzom 30%-ra igaz,hogy felmegy ~70 fokra,de akkor nem hallani a gépet.
Illetve szerintem bőven elég az alsó és oldal rész az első két ventilátornak,elég nagy nyílásokról beszélünk.
Szóval ez a ház csupa 14 cm-es ventilátorokkal igen csak rendben lehet,sajnálom is,hogy a régit vettem csak nem tudtam,hogy jön egy újabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest