- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
válasz
#32839680 #43 üzenetére
OpenCl-t nem ismerem, de CUDA-ban már pötyögtem egy-két dolgot. Szerintem ez is megszokás kérdése, tudni kell megfelelően gondolkozni.
A HLS esetén is ugyanúgy meg kell tanulni egy csomó mindent, hogy mit lehet használni C-ben mit nem, miből mi lesz szintézis után. Tehát nem úgy megy a dolog, hogy bepüfölik a kódot, azt 2 perc műlva már az FPGA-n hasít. -
JColee
őstag
-
JColee
őstag
ISE mar kifuto, nem fejlesztik tovabb. Egyébként nem tudom, hogy az opencl mennyire alkalmas hw leírására, de léteznek hls nyelvek is (Catapult-C és társai), amikben lehet többé/kevésbé fejleszteni fpga-ra.
morgyi Ezt már többször is leírtad, hogy a Verilog C alapú, de annyira messze vannak egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Ok, a szintaktika hasonlít, ha hunyorítunk egy kicsit, de kb ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest