Új hozzászólás Aktív témák

• dareal

tag

válasz eeXaa #71 üzenetére

iphone-t sem kell piszkálni, hogy lehaljon. az egyik céges iphone (jb és minden piszkálás nélküli 3gs volt) autóban navigálás közben lehalt és átment szerviz módba.
    desire-re sokan írták, mondták hogy az első széria hibás (ettől függetlenül hoztak hozzám javítani szintén első szériásat, aminek az alaplapja ment toszni). nekem első szériás van, nincs baja. az iphone 4 jb esetén elhasalt, de dfu módban sikerült visszahozni az élők táborába. bár az nem fagyott, crashelt stb (azért gondoltam, hogy a nokiára gondolsz, mert az viszont úgy és ott crashelt, fagyott ahol lehetett), egyszerűen lehalt. egy darabig :)

de igazából piszkálni sem kell, lásd egyes wp7-es készülékek gyári frissítés során történő lehalását (nem csak samu volt az érintett, de a legnagyobb gáz a samuval volt).
    ez már csak ilyen bringa, minél többet tud egy készülék, minél sokrétűbbek a szoftverek, több és több hw elem van bennük, annál nagyobb a hiba lehetősége. az első telefonjaim mai napig működnek, hiba nélkül (max az aksi kula, jó öreg kis 2110 és 5110. a 2110 még valamikor '94-ben (vagy talán '95, ezt már nem tudom) került a tulajdonomba :) )

Új hozzászólás Aktív témák