- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Szerintem az lenne az igazi büntetés, ha egy ilyet kéne használnod mondjuk 2 hétig tankönyv és füzet helyett..
Amúgy én sem értem, miért hozták ezt ki, ugyanaz a helyzet, mint az umpc-kkel, amelyek már évek óta a piacon vannak, de a mai napig nem tudja senki, hogy igazából mire is jók ezek a kütyük..
-
Peet210
őstag
Valószínűleg azért szerelték ilyen gyenge hardverrel mert az üzemidőt akarták minél jobban elnyújtani. Az ilyen készülékek teljes mértékű és folyamatos használat gyorsan lemeríti az akkut. Egyébként ennek a gépnek így én se sok értelmét látom (és igen a hardver miatt)
Ha vki internetre akar gépet ennél jobb választásokat is talál.Másfelől ezeknek a mobil készülékeknek a lényege a mobilitásukban kellene, hogy legyen még erős hardver mellett is merthát multimédiás készülékekről beszélünk. Léteznek már szinte mindenféle méretben (méretről néha úgy érzem, hogy felesleges vitatkozni mert kinek mire van igénye mert ha én egy zsebben hordozható gépet akarok akkor ne várjam el a 10" képátmérőt és az 1024x768 felbontást ) mobil gépek és vannak hozzá erős hardverek is. Tehát akkumulátoros üzemidőn kellene változtatni vmit.
Today's record, is tomorrow's motivation
-
Béló
aktív tag
válasz Meglivorn #14 üzenetére
hali
a kedvencem: gigabyte m912 és itt a fórumja -
Meglivorn
aktív tag
Nem tudja valaki a felső képen, a bal alsó net-pc milyen tipus? A kifordítható monitoros. Engem az érdekelne.
-
törölt tag
aha, az mikor jön, hogy Múúúú? vicc már ez a hype... mondjuk jó kis pénz van benne...
-
-
simonzé
addikt
Nem értem. A különlegessége miatt nyilvánvalóan egy vagyonba fog kerülni. Ennek ellenére olyan hardvert tesznek bele, amilyen a 2003-as Dell Axim X5 PDA-mban volt, csak nagyobb kijelzővel. Nem értem... Nem vették észre hogy 2008 végén járunk?
Most is 400-as procival szerelt PDA-m van, de az is csak a 240x320-as videók dekódolására elegendő. A RAM és a ROM mennyiségét (128-128 MB) meg nem is minősíteném... röhej.
A nagy kijelző nemigen előny, mert nethez nem elég, videóhoz a procinak sok, táskába meg nem teheted, mert azonnal megreccsen, és a mérete miatt nem védheted meg egy bőrtokkal ami már a PDA-n is otromba.
Az árat 80'000 Ft körülire saccolom. Ennyiért telefonos, navigációs PDA-t kapsz WM6-tal, vagy egy minden szempontból milliószor jobb netbookot full XP-vel.
Halva született. R.I.P.[ Szerkesztve ]
I don't fit in. I fit out.
-
Integra
titán
inkább hoznák már ki a htc kaiser/touchpro se xperia féle telefonokat új generációs hardverrel ehelyett a sok szar helyett...
ms is elkészülhetne végre a wm7-tel....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Gordiann
őstag
Nem tudom, de én ezt hihetetlenül vártam. Ilyen cuccnak már 2 éve piacon kellene lennie. Az eepc semmi, az egy kis laptop. De ez... ez arra használható, amiről az ASUS álmodott. Nincs nyitogatás, "nagy" kijelző (szerintem abszolút elég). Tankönyv helyett, füzet helyett, stb...
Még a jövőben nagy kapacitású akksi-t találnak hozzá, és kész a 21.század könyve. -
hétalvó
addikt
Jó ez az EEE-zés, de melyik lesz a myyy?
ennyi ram ilyen proci ennek nem sok értelme van....
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
ngabor2
nagyúr
rábukkantak egy olyan igényre, ami eddig nem lett kielégítve. eddig próbáltak olyat kielégíteni, amit generáltak. aztán óvatosan, a lehetséges veszteséget minimalizálva, oldalra léptek, és dőőőlt a pénz. most meg nem győznek aláállni. asus, hp, msi, acer, albatron, stb... amíg van lehetőség, nyomul.
-
leviske
veterán
Hm... TeePC, EeePC... Még hiányzik egy WeePC, MeePC és egy íMac.
-
luw2win
őstag
Ez nem olyan utánozzunk le az ASUS-t és nem EEE-pc hanem TEE pc
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Béló
aktív tag
hát azért ez a tee elég pici kijelzőjű, és a felbontása sem elegendő a weboldalak többségéhez...
ellenben a netbookoknak mindenképpen van jövöje: msi wind, eee-k, acer one, stb. még csak a kezdet -
Enton
addikt
Minden márkanévben ez a sok eeeeeeeeee betű! Kitalálhatnának már valami ujat is, vagy az i betű ár nem olyan frankó?
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS RT-AC68U
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Eladó /HP ProBook 455 G3/AMD A8-7410 APU 4x2.2 GHz/ 4GB DDR3L/ Win 10 Pro/!!!
- Eladó/Dell Latitude E5470 Notebook/I5-6350U/8GB DDR4/Win 10Pro/14" HD/!256GB SSD/!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest