- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
wix
csendes tag
A mobilityi radeon helyett lehetne benne valami fasza 512, vagy 1g-s NVIDIA.
-
veterán
Hát ezek nagyon bejövös gépek,munkára tökéletes,és játékra sem rossz
duree54
-
szasza_xp
senior tag
Nyugi ez a proci kb. az i5 és i7 közé van belőve, ..C2D-t már ne is említsük, hogy hol van ettől azt még egy intel i3 is leveri....
Ez a konfig kb. az amd vison ultimate szinten van
Jah, ha érdekel egy kis amd teljesítmény akkor olvas ph-t
Itt leírják, hogy mit is tud kb a proci, s hol is van“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
Latissimus Dorsi
senior tag
A 2. bejön
Az első kép katt után 90°-ban jobbra forgatva jelenik meg! (Chrome 6.0.472.63)
MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
talpalavalo
aktív tag
Csak nekem nem tetszik?
Lehet én vagyok a maradi, de ez nem szép :S -
passatgt
aktív tag
válasz szasza_xp #17 üzenetére
Annyira nem értek hozzá, lehet nem így van, én csak itt néztem:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.htmlItt a 66. hely környékén van a 4 magos Phenom processzor, de a dellben csak 1.7ghz-en megy, itt meg 2ghz van írva, szóval gondolom pár hellyel hátrébb van.
A mini-s processzor meg a 60. helyen van.De mondom, nem értek hozzá, nem tudom, hogy a listát mi alapján készítik el, de előtte van, ebből azt szűrtem le, hogy erősebb De nyugodtan cáfolja meg valaki, legalább tanulok valamit
-
Móci
addikt
A Zino nagyon tetszik, szerintem frankó kis masina lesz ez. Egy erősebb mobil procival szerelve még én is elgondolkodnék rajta...
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
misx
senior tag
Szerintem ezek az asztali monitor PC-k be tudnának tenni a notebookoknak, őkegyelmének legalább normális billentyűzete van. Én csak annyit használok laptopot, amíg a tulajnak segítek telepíteni v. beállítani valamit, de annyi épp elég is belőle.
-
lapa
veterán
még mindig nem látom mi értelme van az érintőképernyőnek, szerintem senki se fogja a monitort hosszú távon böködni.
egy más dolog is eszembe jutott az all-in-one kapcsán: ebben nincs monitor bemenet, ha jól értem. az pedig hasznos lehet néha.
-
passatgt
aktív tag
A legdrágább dellben(750$) lévő 4 magos proci is gyengébb, mint a legolcsóbb miniben lévő
A legdrágábban lévő videó"kártya" is gyengébb, mint a legolcsóbb miniben lévőDellnél van 6 giga ram, 750gb hdd és blue-ray
Mininél van beépített táp, firewire, nincs hangja, kisebb$700(mini) vs $750(dell), kinek mi kell, nagyjából ua a kettő
-
Воланд
titán
válasz eculabs.cc #14 üzenetére
Nem csak az első, hanem a második is.
Amúgy a Zino nem rossz, nappaliban, full hd tv mellé megfelel multimédiás "központnak"."Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
eculabs.cc
csendes tag
Nagyon jól néznek ki, Bár az első picit Mac koppintás
-
lujó55
addikt
Engem is meglepett az ára, remélem nem elírás.
Ha én veszek valamit akkor azt az USA-ból hozzák nekem, ide a kezecskémbe (rokonok jönnek minden évben 2x). Ott piszok olcsón hozzá lehet jutni a Mac-hez is. Általában a billentyűzet és az NTSC-PAL eltérés szokot gondot okozni, de itt most ez sem lesz gond, úgy érzem. Ha mindenféle e-store, meg futár, stb. lenne, azt hiszem nem vennék semmit. -
alamuszi
senior tag
Jó cucc ez, a mac mini egy gyengus eszköz ehhez képest. Arról ne is beszéljünk, hogy mennyibe kerülnek a mac-ek csak egy valami van rá :
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh
-
Angel1981
veterán
Az a Dell jónak tűnik!
-
Dotcom
aktív tag
én vennék a nappaliba egy ilyen Dínót az LCD mellé (majd ha egyszer lesz)
az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
Probber
őstag
Az ASRock Vision 3D tudásától jócskán elmarad a kis Zino, de itt látszik, hogy a dizájnerek nem csak dohányoztak a munkaidőben. Tetszik és az alapára is kedvező.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
zazahoho
őstag
válasz lsebestyen #4 üzenetére
zino az jópofa
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
lsebestyen
addikt
szerintem 800 dolláros kezdő ár eléggé jó...
-
Chaud
csendes tag
Jól nézki, letisztult és elegáns
-
lujó55
addikt
Dell Inspiron Zino HD: naggyon teccő a cherry színű darab, 60000 HUF-ért szerintem versenyképes.
-
törölt tag
a kis dell elég csábító, de jobban tetszene ha megkarcolnák a mac mini méretét. valahogy letisztultabb is lehetne szerintem, ettől függetlenül eddig talán ez tetszik legjobban a felhozatalból
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + RTX 3060 Ti!!! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- Dell PowerEdge M1000e
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 OC 8GB GDDR6 Signum SG1 450W
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + RTX 4060 Ti!!! GARANCIA/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest