Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wix
csendes tag
A mobilityi radeon helyett lehetne benne valami fasza 512, vagy 1g-s NVIDIA.
-
Hát ezek nagyon bejövös gépek,munkára tökéletes,és játékra sem rossz
-
szasza_xp
senior tag
Nyugi ez a proci kb. az i5 és i7 közé van belőve, ..C2D-t már ne is említsük, hogy hol van ettől azt még egy intel i3 is leveri....
Ez a konfig kb. az amd vison ultimate szinten van
Jah, ha érdekel egy kis amd teljesítmény akkor olvas ph-t
Itt leírják, hogy mit is tud kb a proci, s hol is van -
Latissimus Dorsi
senior tag
A 2. bejön
Az első kép katt után 90°-ban jobbra forgatva jelenik meg! (Chrome 6.0.472.63)
-
talpalavalo
aktív tag
Csak nekem nem tetszik?
Lehet én vagyok a maradi, de ez nem szép :S -
passatgt
aktív tag
válasz
szasza_xp #17 üzenetére
Annyira nem értek hozzá, lehet nem így van, én csak itt néztem:
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.htmlItt a 66. hely környékén van a 4 magos Phenom processzor, de a dellben csak 1.7ghz-en megy, itt meg 2ghz van írva, szóval gondolom pár hellyel hátrébb van.
A mini-s processzor meg a 60. helyen van.De mondom, nem értek hozzá, nem tudom, hogy a listát mi alapján készítik el, de előtte van, ebből azt szűrtem le, hogy erősebb
De nyugodtan cáfolja meg valaki, legalább tanulok valamit
-
Móci
addikt
A Zino nagyon tetszik, szerintem frankó kis masina lesz ez. Egy erősebb mobil procival szerelve még én is elgondolkodnék rajta...
-
misx
senior tag
Szerintem ezek az asztali monitor PC-k be tudnának tenni a notebookoknak, őkegyelmének legalább normális billentyűzete van. Én csak annyit használok laptopot, amíg a tulajnak segítek telepíteni v. beállítani valamit, de annyi épp elég is belőle.
-
lapa
veterán
még mindig nem látom mi értelme van az érintőképernyőnek, szerintem senki se fogja a monitort hosszú távon böködni.
egy más dolog is eszembe jutott az all-in-one kapcsán: ebben nincs monitor bemenet, ha jól értem. az pedig hasznos lehet néha.
-
passatgt
aktív tag
A legdrágább dellben(750$) lévő 4 magos proci is gyengébb, mint a legolcsóbb miniben lévő
A legdrágábban lévő videó"kártya" is gyengébb, mint a legolcsóbb miniben lévőDellnél van 6 giga ram, 750gb hdd és blue-ray
Mininél van beépített táp, firewire, nincs hangja, kisebb$700(mini) vs $750(dell), kinek mi kell, nagyjából ua a kettő
-
Воланд
titán
válasz
eculabs.cc #14 üzenetére
Nem csak az első, hanem a második is.
Amúgy a Zino nem rossz, nappaliban, full hd tv mellé megfelel multimédiás "központnak". -
eculabs.cc
csendes tag
Nagyon jól néznek ki, Bár az első picit Mac koppintás
-
lujó55
addikt
Engem is meglepett az ára, remélem nem elírás.
Ha én veszek valamit akkor azt az USA-ból hozzák nekem, ide a kezecskémbe (rokonok jönnek minden évben 2x). Ott piszok olcsón hozzá lehet jutni a Mac-hez is. Általában a billentyűzet és az NTSC-PAL eltérés szokot gondot okozni, de itt most ez sem lesz gond, úgy érzem. Ha mindenféle e-store, meg futár, stb. lenne, azt hiszem nem vennék semmit. -
alamuszi
senior tag
Jó cucc ez, a mac mini egy gyengus eszköz ehhez képest. Arról ne is beszéljünk, hogy mennyibe kerülnek a mac-ek csak egy valami van rá :
-
Angel1981
veterán
Az a Dell jónak tűnik!
-
Dotcom
aktív tag
én vennék a nappaliba egy ilyen Dínót az LCD mellé (majd ha egyszer lesz)
-
Probber
őstag
Az ASRock Vision 3D tudásától jócskán elmarad a kis Zino, de itt látszik, hogy a dizájnerek nem csak dohányoztak a munkaidőben. Tetszik és az alapára is kedvező.
-
zazahoho
őstag
válasz
lsebestyen #4 üzenetére
zino az jópofa
-
lsebestyen
addikt
szerintem 800 dolláros kezdő ár eléggé jó...
-
Chaud
csendes tag
Jól nézki, letisztult és elegáns
-
lujó55
addikt
Dell Inspiron Zino HD: naggyon teccő a cherry színű darab, 60000 HUF-ért szerintem versenyképes.
-
törölt tag
a kis dell elég csábító, de jobban tetszene ha megkarcolnák a mac mini méretét. valahogy letisztultabb is lehetne szerintem, ettől függetlenül eddig talán ez tetszik legjobban a felhozatalból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Inspiron One 23 LCD-PC és a felújított Inspiron Zino HD HTPC jelenik meg a héten.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 3D nyomtatás
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- SSD kibeszélő
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- Politikai mémek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest