Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát engem különösebben nem érdekel a véleményed, már minősitetted magad.
Mert rajtam kivül egy másik tagba is beleálltál és személyeskedtél.
"akik minimális karbantartás mellett, az idő múlásával is nagyon szép bőrrel rendelkeznek. A többség nem ilyen szerencsés."Én azért hozzá tenném a bőr minőségét a táplálkozás is nagyon tudja befolyásolni, hogy az én arcom tiszta nem nevezném "Szerencsének" 80-90%-ban csak vizet iszok, nagyon ritkák iszok cukros mesterséges italokat.
+ Gyümölcs,Zöldség is szokott lecsuszni, ami megint csak jót tud tenni a bőr minőségét nézve. + Mega Daily One is megy mellette, + Kollagén. -
hyggelig
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- iPhone 16e tokok és magsafe kártyatartó
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest