Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamast2
csendes tag
Nem tudtam letölteni adobe flash playert. Azt írja, hogy már van olyanom és a chrome majd frissíti. Ez nem jött be. Az a HTML micsoda? Ja és régebben a videókat betöltötte hamar, most meg csak akkor tölti, ha elindítom a videót, de akkor sem sokkal gyorsabban, mint ahogy lejátsza. Ha megállítom a videót egy hét után sem töltené be. Régebben másodpercek alatt betöltött egy videót a youtube-ról.
-
tamast2
csendes tag
A youtube videók esetében a Mozzilla pár perc után megáll. Ha frissítem az oldalt akkor újra elindul, persze az elejétől. Egyszerűen nem tölti be a videót tovább, ha várok akkor sem megy tovább.
A Google Chrome esete kicsit más. Elindul egy videó normálisan, de rövid idő után elkezd nagyon gyorsan szaggatni a hang, végül ez is megáll és a videó helyén fekete kép jelenik meg.
A gépem amúgy tökéletesen megy. Zenét, videót jól lejátsza amúgy, csak nem a netről. Az internet is jól megy, töltök filmeket is. Akár 6 - 7 Mb/s. A torrent nem befolyásolja, mert kipróbáltam azt is. XP van a gépen. Mi lehet a baj, hogy egyik böngészővel sem tudok videót nézni. -
McDog
aktív tag
Ha van egy plusz lehetőségünk, az szerintem jó.
.
Ami különösen Mozillát dicséri, hogy más böngészőkben is elérhetővé teszik. -
ha eltávolítható, bele se tegyék.
-
iHave
csendes tag
Jajj, de hogy utálom mikor beépül valamibe a Facebook/Twitter..
-
Szmeby
tag
Szerintem pazarlás. Mármint a ráfordított idő és energia. Inkább gyúrnának a hatékony, gyors működésre, a kevés erőforrás használatra, kódtisztításra, hibajavításra. Ahelyett, hogy bloatware-t kezdenek csinálni. A Nero is így indult, és mai napig nem értem, miért kell egy cd íróba wav editor. Nem is használom, csak rossz nézni, hogy ígéretes szoftverek hogyan siklanak félre.
Ahogy a cikk is fogalmaz, akinek van erre igénye, ott nyitva van egy tab a közösségi oldallal... másoknak meg célszoftver fut a gépén a cseteléshez.... stb.
Tehát készült egy olyan beépített funkció, amit eddig is lehetett használni egy fül nyitva tartásával. Kiváltottunk egy fület, pazar.
Kíváncsian várom, hova fognak kilyukadni. Még van remény.Előre is bocsánat a véleménynyilvánításért.

-
joecontra
addikt
megjelenhet a versenytár böngészőkben is
versenytársÜdv,
J -
Nebuloid
csendes tag
A Rockmelt nem ugyanezeket tudja már egy ideje? Amúgy meg várom a napot amikor az ilyen jellegű funkciókat kénytelen lesz az ember igénybe venni, mert kikapcsolhatatlanul integrálódnak a mindenkori böngészőkbe. Húsz-tizenöt körül már esetleg... ?
Új hozzászólás Aktív témák
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.