Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A tesztben szereplő progik és ezek tesztben szerepelt verziói nem triál-ként voltak megjelölve, hanem Freeware-ként. Nincs tudomásom arról, hogy 30 nap múlva meg kiírnák, hogy mégsem freeware-k.
Az természetesen benne van/lehet a pakliban, hogy a jövőben (nekem sincs üveggömböm ugyebár) egy újabb verziótól kezdve esetleg fizetőssé teszik valamelyik progi(ka)t, épp ezért töltöttem fel őket MediaFire-re (meg van osztva a blogban, bárki, bármelyiket letöltheti) és ezen verziókat nem fogom frissíteni. (Hasleo-t frissítettem, mert találtam benne egy hibát) ill. a DiskGenius-t, mert ott is találtam hibát, de az a particionálással volt kapcsolatos, de ha már jeleztem nekik, meg ki is javították, akkor gondoltam frissítem ezt is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Corsair MP600 CORE XT 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 100/99 - 7000-5800 MBs - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest