Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maladar
tag
Paragont laptop kijelzőn vagy monitoron próbáltad ? Nálam a monitorra volt allergiás.
A laptopom dokkolón van monitorra kötve és Ventoyból indítva a paragon csak villogott majd szétesett kép volt. Ha kinyitottam a laptopot és annak a képernyőjén kezdtem , akkor gond nélkül indult. (Az aomei és diskgeniusszal nem volt ilyen gondom) -
Nem a Te készülékedben van a hiba, leszedtem ezt: Partition Manager Community Edition
Nem mértem, de 2-3 percig villogott a pendrive mire elindult a progi (addig ennél is csak mennek a pöttyök a spalsh screen-n), ha lehúztam a pen-t, akkor egyből továbbment és indult... Szóval pont ua. mint Nálad... (gondolom ha Te is várnál több percet, akkor nálad is elindulna)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- Lenovo LOQ - Garanciás / Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 24GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő