Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya597

tag

válasz gabber01 #32 üzenetére

Úgy gondolom igény kérdése hogy mennyire korrekt "eljárás" ez.

Akik megfogják venni a pack -ot azok azért veszik majd meg, mert akár meg voltak vagy megvannak nekik a játékok, akár nem, újra át szeretnék élni az élményeket. A HD -ba húzás itt azt jelenti, hogy a mai tévékhez és felbontásokhoz, a jelenlegi konzolgenerációra kellően megváltoztatják, és ezt már a screenshot -ok alapján is látni, hogy megtették. Nem lett itt beígérve semmilyen ultrabrutál élességű textúra, és a rajongók nem is várják el.

Amikor megjelent a hír külföldi oldalakon, és olvasgattam a hozzászólókat, egy olyan panaszt sem láttam hogy "Jaaaj, hát alig dolgoztak valamit a srácok a játék küllemén", hanem mind örültek hogy újra játszhatnak a két, 2000 -res évek elején megjelent játékokkal, sőt, már most szeretnének a XII -ből is HD verziót.

Szóval értem én a problémádat, talán egy picit igazad is lehet, de ez az HD verzió azoknak jön, akik szeretnének játszani vagy újra játszani a két remekművel, ami kellően HD lett a mai tévéfelbontásokhoz.

És én is azért fogom majd megvenni, mert bár megvan a PS2 és a két játék, de nagy rajongója vagyok a sorozatnak, és egy picit szebbítve, plusz tartalommal (X-2) is szeretném játszani őket.

Most megmondom neked, hogy ez a pack többször nagyobb eladást fog produkálni, mint a XIII és folytatásai. :)

Új hozzászólás Aktív témák