Hirdetés
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen monitort vegyek?
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Úgy gondolom igény kérdése hogy mennyire korrekt "eljárás" ez.
Akik megfogják venni a pack -ot azok azért veszik majd meg, mert akár meg voltak vagy megvannak nekik a játékok, akár nem, újra át szeretnék élni az élményeket. A HD -ba húzás itt azt jelenti, hogy a mai tévékhez és felbontásokhoz, a jelenlegi konzolgenerációra kellően megváltoztatják, és ezt már a screenshot -ok alapján is látni, hogy megtették. Nem lett itt beígérve semmilyen ultrabrutál élességű textúra, és a rajongók nem is várják el.
Amikor megjelent a hír külföldi oldalakon, és olvasgattam a hozzászólókat, egy olyan panaszt sem láttam hogy "Jaaaj, hát alig dolgoztak valamit a srácok a játék küllemén", hanem mind örültek hogy újra játszhatnak a két, 2000 -res évek elején megjelent játékokkal, sőt, már most szeretnének a XII -ből is HD verziót.
Szóval értem én a problémádat, talán egy picit igazad is lehet, de ez az HD verzió azoknak jön, akik szeretnének játszani vagy újra játszani a két remekművel, ami kellően HD lett a mai tévéfelbontásokhoz.
És én is azért fogom majd megvenni, mert bár megvan a PS2 és a két játék, de nagy rajongója vagyok a sorozatnak, és egy picit szebbítve, plusz tartalommal (X-2) is szeretném játszani őket.
Most megmondom neked, hogy ez a pack többször nagyobb eladást fog produkálni, mint a XIII és folytatásai.

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Építő/felújító topik
- Magisk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest