- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Az arénás játékmód szerintem verhetetlen a kategóriájában. Más MOBA játékoknál nem láttam még ilyet. Nagyon tud pörögni, mert kicsi a pálya.
A hangokkal is nagyon hangulatossá tették. Amikor közeleg a vége a menetnek, akkor a közönség is nagyon elkezd hangoskodni és őrjöngeni, ami még pörgősebbé teszi.
De a többi játékmód ugyan olyan unalmas, mint az összes többi MOBA játékban. Viszont a karakterek tényleg elvesztettek minden egyéniséget a béta és az az utáni verziókhoz képest. Voltak akikkel nagyon nehéz volt játszani, de ha megtanultad akkor élvezetes volt. Most már nincs ilyen. -
saelin
veterán
Én pont tegnap próbáltam, de nagyon hamar ráuntam,még pedig azért, mert nem érzem a karakterekben az erőt, a stílust. De ez sok moba játékról elmondható. Arról nem is beszélve, hogy túl merev a kamera és a harcrendszer is, mint ahogy előttem említették az ugrást, ami gyakorlatilag egy értelmetlen animáció csak. Szvsz egy csalódás volt nekem.
Szerk:
És egyáltalán nem olyan pörgős mint a videóban. -
Assimilator
őstag
Latvanyos volt. De amikor a csaj megfagy, eloszor a ujja hegye fagy meg aztan megy lefele a jeg. Az eleg fura.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
szupermacs #1 üzenetére
Dobj egy pm-et a témáról és meglátjuk.
-
szupermacs
veterán
Nagyon szerettem a béta alatt, Kali volt a kedvencem. De a mostani verzió már nem olyan. Jobbak lettek a karakter animációk, viszont volt olyan, amit újramodelleztek és nem tett jót neki a változás.
Viszont beletették az ugrás lehetőségét, így már lehet ugrálni is meccs alatt (aminek nem láttam értelmét, de jó volt).
A grafika is szebb lett, viszont nem optimalizálták eléggé. Érdemes kipróbálni.Kicsit OFF: Az MMOBOMB-os Giveaway akciókról nem akartok néha írni, hogy milyen béta kulcsokat lehet tőlük beszerválni, vagy amikor fizetős cuccok kódjait osztogatják? Régen nagyon sokszor szereztem be náluk kulcsokat különböző dolgokra/játékokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A külső nézetes MOBA játék jelenleg PC-n és Xbox One-on elérhető, érdemes lehet ránézni.
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest