- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
Nem nagyon értem ez hogy kapcsolódik itt a dolgokhoz
A Warhammer Online egy számomra nagyon kedves játék, rengeteg jó ötlet volt van benne, már volt szerencsém talán 4-5 hónapot játszani vele 2 részletben, egyszer megjelenéskor 2-3 hónapot, és most nyáron megint 2-t. Próbálják foltozgatni pár emberrel, de hát sajnos ez már rég egy halott project. Talán ha micro-tranzakciósra váltanának...
-
Jander
senior tag
válasz
errorcode06 #5 üzenetére
Pontos időpont nincs még, csak első negyedév vége felé -> tavasz elejére szerintem kint lesz.
De akkor már jön az Old Republic én most arra raktam a következő voksom a Bioware miatt.
-
Jander
senior tag
válasz
errorcode06 #3 üzenetére
Sajnos jó szívvel senkinek sem tudok ajánlani, semmit sem javítottak a bétában, még azok sem változtak amiket megígértek, vagy csak alig.
Pl. 8 quest lehet nálad összesen ami már alapból nevetséges, de mivel ezek nem rendes megszokott questek, hanem úgy néz ki mindegyik, hogy menj ki és ölj meg 5db mókust, semmi kerettörténet vagy más fajta gyűjtögetés semmi! És egyenként tartanak kb. 2-5 percig megcsinálni. Csapattal nem érdemes menni, mert akkor fél percig sem tartanak ezek. Namost ez addig nem lenne gond ha tudnád cserélgetni őket, de nem! 48 órát kellett várni a bétában, hogy miután felvetted őket le tudd cserélni másikra. Persze hatalmas hőbörgés ment, hogy minek az idő limit, így sincs mit csinálni a játékban... erre levitték 36 órára
na kösz! Konkrétan grind-on kívül nincs mit csinálnod. A csapatjáték bugos, alig van pár eltérő ellenfél lvl 20-ig szinte ugyanolyan (kinézetű és szintű) mókusokat ölsz (utána nem tudom de gondolom nem változik ez a módszer). Siralmas...
-
Jander
senior tag
A Deus Ex-hez annyira nincs sok köze az SE-nek, azt még a régi kiadó az Eidos felügyeli továbbra is, csak más névvel, ennyi.
A cikkről nem tudok mit mondani, én már hónapok óta készültem megvenni a játékot, fejlesztettem a gépen aztán mikor utolsó nap kipróbáltam az open beta-t láttam, hogy kidobott pénz volt minden amivel eddig készültem. Hatalmas csalódás, átgondolatlan döntések tömkelege... azt gondolná az ember, hogy egy 6-7+ éve működő mmorpg után (FFXI) sokat tanultak a készítők, de sajnos nem. Azt gondolom, hogy a rengeteg rossz döntést már nem tudják helyrehozni 1 hónap alatt, sajnos olyan játéktechnikai problémák vannak, amiket nem egyszerű orvosolni. Sajnálom nagyon, hogy így alakult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest