Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Én pl. saját káromon tanultam meg a leckét még jó 10 évvel ezelőtt, akkor sikerült egy vírust összeszednem, nagy nehezen, programozó ismerőssel eltávolítottuk és azóta folyamatosan "képzem" magam, olvasok a témában, érdekel is valamennyire és azóta nem is kaptam vírust.(lekopogom..
)
Persze be is lehet fizetni pl. egy ECDL tanfolyamra. De láttam pár netkávézóban tartottak ingyenes képzést, amolyan alapfokú számítógépes tanfolyam..., igaz ez már jó pár éve volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest