Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
razorka777 #17 üzenetére
Az odysseet és az exxoddust ps1-en számtalanszor végigvittem, aztán psp-n is, pc-n is, majd ps vitára is megvettem azon is.
Ezt a játékot nem az emlékek teszik naggyá. Hihetetlen jó játékok. -
Uran39
csendes tag
Nagyon várós, az előző is nagyon tetszett. Reménykedek egy olyan harmadik részben is majd egyszer, ahol marad ez az oldalnézetes platform stílus
És ahogy előttem is írták már, egy Heart of Darkness remake is jöhetne.
-
törölt tag
Van tapasztalat, hogy Steamről az eredeti kiadású játékok futnak-e Windows 7 alatt? A fórumban jeleztek problémákat, de azok nem tudom általánosak-e.
Annak idején valahogy átsiklottam ezek fölött, különben is valami nagyon erős Pentium III kellett volna hozzájuk, nekem meg nem volt olyan.
Most viszont pótolnék...
A New ‘N’ Tasty is szimpatikus, de 20 euró, és előbb az alapjáték érdekelne.
-
vegitossj7
addikt
Ne is mond, mikor kis taplóként megláttam azt a játékot, hetekig bőgtem, annyira ijesztő volt
Ugyanez történt a Neverhood-al isVisszaültem Sub Culture-zni, az mindig lenyugtatott
Így felnőtt fejjel, már látom hogy ezek mesterművek, de az a csend kicsinált, ami jellemezte ezeket
-
haxiboy
veterán
Ott a pont. Imádtam
😆 -
wolfman
veterán
Ezek után jöhetne a Heart of Darkness remake is, de újraírt graffal, nem csak nagyobb felbontással.
-
james001
veterán
Fuck yeah
A kedvencem volt az Exoddus,várom nagyon
-
oriic
HÁZIGAZDA
Orulunk Vincent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 4 FAT 500+2TB GoldHEN 9.0 VR csomag
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
- Sony Playstation 4 Pro (PS4 Pro) Játékkonzol
- Nintendo Switch konzolt vásárolnék!
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, AC-k, Resident Evilek, Diablo 4, stb..
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest