- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termigáßor
aktív tag
Nekem is volt Avior 7000, de irritáltak a kiálló oldalgombok, ezért "kibeleztem" és az akkor jónak számító belsőt átraktam egy kényelmesebb formájú egérbe. Később visszafelé is megcsináltam a mod-ot (a másik egér belsejét ültettem az Avior-ba) és akkor jöttem rá, hogy az Avior szuper kényelmessé válik lecsiszolt oldalgombokkal. Valószínű az új modellen is rögtön megcsinálnám, gari ide vagy oda. Csak hát ez a 98 gramm és a vezeték...
A cikkhez:
Valljuk be elkésett ez a ráncfelvarrás. A valódi visszatéréshez már nem elég a szenzorcsere. A súlycsökkentés a minimum lett volna ennyi idő után. A valódi versenyképességhez pedig a vezetéknélküli működés kellett volna nagyon. - Amivel sajnos a kisebb gyártók láthatóan le vannak maradva. Csak remélni tudom, hogy van annyi tartalék a Mionixban, hogy ennek a szériának az anyagi bukását kiheverje. -
Duck663
őstag
A Naos Pro kifejezetten tetszetős, végre egy rendes méretes egér, nem tud elbújni csak úgy valamelyik sarokban.
-
hemaka
nagyúr
Volt nekem es ocsemnek is, de pocsek minosegu volt mindketto, hamarabb elpusztultak, mint a razerek. Azota zowie van, halisten.
-
NLZ
tag
Avior megy nálam jó ideje, csak a görgő mikrokapcsolóját kellett cserélni, meg a görgő lépésszámlálóját tisztítani kontakt sprével.
Reméljük az új modellben ez a rész jobb lesz. -
Zoltn
senior tag
Castort használtam sokáig, egyik kedvenc egemrem volt. Azóta felültem a minél könnyebb annál jobb vonatra, és már nem mennék vissza egy 92g-os egérhez. Szerintem ez nagy kihagyott lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest