Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Azonnali fotós kérdések órája
- Valami baja van a tápomnak
- Mini PC
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termigáßor
aktív tag
Nekem is volt Avior 7000, de irritáltak a kiálló oldalgombok, ezért "kibeleztem" és az akkor jónak számító belsőt átraktam egy kényelmesebb formájú egérbe. Később visszafelé is megcsináltam a mod-ot (a másik egér belsejét ültettem az Avior-ba) és akkor jöttem rá, hogy az Avior szuper kényelmessé válik lecsiszolt oldalgombokkal. Valószínű az új modellen is rögtön megcsinálnám, gari ide vagy oda. Csak hát ez a 98 gramm és a vezeték...
A cikkhez:
Valljuk be elkésett ez a ráncfelvarrás. A valódi visszatéréshez már nem elég a szenzorcsere. A súlycsökkentés a minimum lett volna ennyi idő után. A valódi versenyképességhez pedig a vezetéknélküli működés kellett volna nagyon. - Amivel sajnos a kisebb gyártók láthatóan le vannak maradva. Csak remélni tudom, hogy van annyi tartalék a Mionixban, hogy ennek a szériának az anyagi bukását kiheverje. -
Duck663
őstag
A Naos Pro kifejezetten tetszetős, végre egy rendes méretes egér, nem tud elbújni csak úgy valamelyik sarokban.
-
hemaka
nagyúr
Volt nekem es ocsemnek is, de pocsek minosegu volt mindketto, hamarabb elpusztultak, mint a razerek. Azota zowie van, halisten.
-
NLZ
tag
Avior megy nálam jó ideje, csak a görgő mikrokapcsolóját kellett cserélni, meg a görgő lépésszámlálóját tisztítani kontakt sprével.
Reméljük az új modellben ez a rész jobb lesz. -
Zoltn
senior tag
Castort használtam sokáig, egyik kedvenc egemrem volt. Azóta felültem a minél könnyebb annál jobb vonatra, és már nem mennék vissza egy 92g-os egérhez. Szerintem ez nagy kihagyott lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest