Új hozzászólás Aktív témák
-
Termigáßor
aktív tag
Nekem is volt Avior 7000, de irritáltak a kiálló oldalgombok, ezért "kibeleztem" és az akkor jónak számító belsőt átraktam egy kényelmesebb formájú egérbe. Később visszafelé is megcsináltam a mod-ot (a másik egér belsejét ültettem az Avior-ba) és akkor jöttem rá, hogy az Avior szuper kényelmessé válik lecsiszolt oldalgombokkal. Valószínű az új modellen is rögtön megcsinálnám, gari ide vagy oda. Csak hát ez a 98 gramm és a vezeték...
A cikkhez:
Valljuk be elkésett ez a ráncfelvarrás. A valódi visszatéréshez már nem elég a szenzorcsere. A súlycsökkentés a minimum lett volna ennyi idő után. A valódi versenyképességhez pedig a vezetéknélküli működés kellett volna nagyon. - Amivel sajnos a kisebb gyártók láthatóan le vannak maradva. Csak remélni tudom, hogy van annyi tartalék a Mionixban, hogy ennek a szériának az anyagi bukását kiheverje. -
Duck663
őstag
A Naos Pro kifejezetten tetszetős, végre egy rendes méretes egér, nem tud elbújni csak úgy valamelyik sarokban.
-
hemaka
nagyúr
Volt nekem es ocsemnek is, de pocsek minosegu volt mindketto, hamarabb elpusztultak, mint a razerek. Azota zowie van, halisten.
-
NLZ
tag
Avior megy nálam jó ideje, csak a görgő mikrokapcsolóját kellett cserélni, meg a görgő lépésszámlálóját tisztítani kontakt sprével.
Reméljük az új modellben ez a rész jobb lesz. -
Zoltn
senior tag
Castort használtam sokáig, egyik kedvenc egemrem volt. Azóta felültem a minél könnyebb annál jobb vonatra, és már nem mennék vissza egy 92g-os egérhez. Szerintem ez nagy kihagyott lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OpenWRT topic
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest