- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
Új hozzászólás Aktív témák
-
joca1
tag
nekem sikerült,bár magamnak kellett rájönnöm az egészre.
nem bejövős ez a parancssoros dolog
szerintem csináld úgy,hogy ami kell bios azt másold be szépen az atiwinflash könyvtárába és akkor nem kell külön helyet megadnod minden ott lesz egy helyen ami kell.
Ja és én úgy csináltam,hogy nem irogattam be semmit,hanem behuztam vagy kijelöltem és bemásoltam a parancssorba.
remélem segitettem valamelyest ezzel,mert ennél pontosabban én sem tudom elmagyarázni.
sok sikert. -
M. Andris
csendes tag
150w a pci-e 2.x es max terhelhetösége (bár azon mosolygok mikor azokhoz a brutális áramértékekhez amik átmenneke ezeken a piciny kis villákon amik vannak a slotokban normáls esetben egy 1-3mm2-es vezeték kell
viszont akkor el lehet gondolkozni a 6970 sekben mivan letiltva szoftveresen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged