Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joca1
tag
nekem sikerült,bár magamnak kellett rájönnöm az egészre.
nem bejövős ez a parancssoros dolog
szerintem csináld úgy,hogy ami kell bios azt másold be szépen az atiwinflash könyvtárába és akkor nem kell külön helyet megadnod minden ott lesz egy helyen ami kell.
Ja és én úgy csináltam,hogy nem irogattam be semmit,hanem behuztam vagy kijelöltem és bemásoltam a parancssorba.
remélem segitettem valamelyest ezzel,mert ennél pontosabban én sem tudom elmagyarázni.
sok sikert. -
M. Andris
csendes tag
150w a pci-e 2.x es max terhelhetösége (bár azon mosolygok mikor azokhoz a brutális áramértékekhez amik átmenneke ezeken a piciny kis villákon amik vannak a slotokban normáls esetben egy 1-3mm2-es vezeték kell
viszont akkor el lehet gondolkozni a 6970 sekben mivan letiltva szoftveresen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest