- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
joca1
tag
nekem sikerült,bár magamnak kellett rájönnöm az egészre.
nem bejövős ez a parancssoros dolog
szerintem csináld úgy,hogy ami kell bios azt másold be szépen az atiwinflash könyvtárába és akkor nem kell külön helyet megadnod minden ott lesz egy helyen ami kell.
Ja és én úgy csináltam,hogy nem irogattam be semmit,hanem behuztam vagy kijelöltem és bemásoltam a parancssorba.
remélem segitettem valamelyest ezzel,mert ennél pontosabban én sem tudom elmagyarázni.
sok sikert. -
joca1
tag
sziasztok,a segitségeteket szeretném kérni.
Van 1 gigabyte 6950 (modolható verzio) amire gyári 6970 biost akarok rárakni csak nem engedi.
konkrétan betallozom az ati winflash-be a 6970 biost és utána ezt irja ki cannot erase rom(tudomásom szerint azt jelenti,hogy nem tud kitörölni).
probáltam más biost is de nem enged biost modositani,pedig mindent úgy csinálok elvileg ahogy le van irva: kapcsoló 1-es állásba,majd mentsd le a gyárit majd töltsd fel a 6970 biost.
odáig siker mig lementem a gyárit de mondom feltölteni már nem tudom a másik biost.
Annyira nem is vagyok othon ebben de ha valaki tudna segiteni nekem azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest