- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizRRR
őstag
válasz eculabs.cc #46 üzenetére
na ya , ha lenne rá piinz !
Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)
-
eculabs.cc
csendes tag
válasz csucsbicep #1 üzenetére
HTPC-be menő lehet egy ilyen kari!
-
lizRRR
őstag
válasz eculabs.cc #44 üzenetére
Mer mér? nem hallasz semmit és jol hüt
Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)
-
eculabs.cc
csendes tag
Hát, ez nem a legjobb ötlet szerintem..
-
Eddie141
senior tag
Hehe Egye kutya, én nem kövezlek meg, sőt egyetértek nagyjából veled. Még annó a 9600Gt korában ugyanilyen eszmefuttatások folytak kb, mikor is megjelent a félmagas változata hála a Galaxynak. Akkoriban az volt a legerősebb félmagas kártya. Szerintem ez most csupán a presztízs miatt készülhetett, mert ebben a kategóriában valóban teljesen felesleges
-
Devid_81
félisten
Nah látom mit okoztam
Eleve a GTS450 egy felesleges félrelépés volt, okééé jöhetnek a kövek
2GB ram...minek,mihez,kinek?
Az a félmagas hőlégfúvó meg nekem vicc kategória, bírom amikor egy "kis áramfelvételű" kártyából feleslegesen csinálnak félmagas valamit, mert kell a HTPC-be.
HTPC nem gamer PC, éppen csak azért kell bele valami VGA, hogy azért ne csak a win fusson rajta, menjen rajta akár egy HD/FullHD...de nagyon más ne.
Nekem a HTPC az egy halk gép, amit akár éjszakára is bekapcsolva hagyok úgy, hogy észre sem veszem, hogy megy.
Megint jöhetnek a kövek...
-
-
Devid_81
félisten
Ez a kártya alapból hulladék, de most hulladék szint alá tudták csökkenteni
A félmagas úgy néz ki mintha részegen photoshopolnád át a 4870x2-est......
-
DMG
senior tag
Lehet, de árba és fogyasztásba nálam most a 5570 a nyerő, talán egy év múlva beledobok egy erősebb kártyát, márha elviseli a táp, de akkor is inkább az 5770-re szavazok.
(megjegyzem, még nem sikerült egy játékkal sem kiakasztani a 5570-et 1280x1024-ben)
Hameg jön a Fúzió, úgyis összedobok egy torony házat AMD-ből.
Da akkor is kell a két gép, hogy asszonnyal tudjunk Diablo 3-azni.
[ Szerkesztve ]
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
talpalavalo
aktív tag
ezt azért szívd vissza, mert hidd el tudom, van ami nem megy a tnt2-vel De hogy ezzel minden menne az is egészen biztos
-
tome.jr
addikt
Brutálisan szép ez a GTS 450.
-
waithEard
őstag
2Gb ram? Még ha egy 480-ra pakolnák...
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
vzsryl
nagyúr
SLI-ben jól jöhet.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
JanR
addikt
válasz FoBCRaistlin #10 üzenetére
Neked nem tetszhet
Amugy abbol az LP 450-bol egy passziv kartyat el tudnek kepzelni
-
Bj Brooklyn
aktív tag
Ha a Gainward GTS 450 vagy a Palit GTS 450 nem lenne dupla slotos, még be is ruháznák egybe. Jól mutatna az épülő Dell Optiplexemben !
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)
-
Dyno
veterán
Attól függ milyen táp az a 285W-os?
Más: Nem fals a 2gigás gts450-en a 256bites jelölés?
Félmagaskártya jó ötlet, idleben biztos csendes, mert 20-25W-t kell elhűtenie, komolyabb terhelésre se lesz hangosabb, max komolyabb játék, de akkor emg már nem ilyet vesz az ember.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jól sejtem, hogy a félmagas GTS be is írta magát a leggyorsabb low-profile kártya topicba?
-
MMIX
addikt
Palit kártya Gainward GTS 450 GOOD Low-Profile Card néven szétszedve. Gainward-ot megvette a Palit hír 2005-ből.
[ Szerkesztve ]
-
bullboy
tag
Tekintve, hogy a 4XX nVidia-k is 40 nano-sok, nem ehet sokat. Ahogy írták, 106W a TDP-je. Furmark alatt 135 volt a wikipedia szerint.
Ha linux fan vagy, akkor érdemes átnyergelni. A zárt forrású nvidia drivereket használhatóra írják, ellentétben az Ati nyilt forrású drivereivel. Sajnos azokat lehúzták, nem oly sikeresek/jól működők, mint a "zöldeké".
Ha windows only, akkor ne fontolgass cserét, maradj a "vörös" oldalon. -
menalcas
őstag
Hát a 460as elég ratyi lett mármint az AC-s verzióhoz képest
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
DMG
senior tag
Most váltottam 5570-re szóval még ráérek. :-)
A Táp csere nem egyszer fordult meg a fejemben, de ha ebbe a házba marad a belsőség akkor esélytelen, mert a táp nem szabvány méret. Viszont akármilyen házba se tudom átrakni a cuccot, mert speciális az alaplap kialakítás, így csak a házi buhera jöhetne szóba. Szóval maradok az AMD-nél és várom a csodát a 6xxx-től. :-D
-
FoBCRaistlin
őstag
Nekem tetszik a kis alacsony GTS.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
Nordic
Közösségépítő
Nem is tudom mikor láttam utoljára olyan vga-t, amihez teljes játékot adtak...
-
atti_2010
nagyúr
Az a 285 táp elég karcsú, nem hiszem hogy megérné átnyergelni mivel az AMD-k fogyasztása nagyon jó és jön a 6xxx széria ami hozhat meglepiket bőven.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
DMG
senior tag
LP kategóriában nem tudom merjek-e GF-re átnyergelni, ATI-val most tökéletesen megy minden játék, és elbírja a 285W-os tápom. GF-nek a fogyasztása szerintem ennél magasabb, ha erősebb kártyát akarok a mostani 5570-nél.
-
mephi666
nagyúr
miért? szerintem jóval több értelme van, mint a 1.5-2giga ddr2-vel megrakott 9500gt-knek meg hasonlóknak...
az az "alacsony" gts450 nekem bejön, csak az a kis sz@r porkavaró nem tetszik rajta
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Yutani
nagyúr
Az a Palit GTS 450 olyan, mint egy kigyúrt Radeon!
#tarcsad
-
csucsbicep
nagyúr
GXT460-ból 2GB-nak is sok értelme van... Bár lesz rá vevő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest