Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Véletlen maradt ki, és hogy és ez is csak kínában elérhető, vagy ez történetesen máshol is kapható lesz?
-
dodo1114
csendes tag
Egy belépő kártyának szerintem nem is kell nagyobb hűtés.
Tempóban kb a GTX 1650 szintjét súrolgatja, hogy ha egy kompaktabb gépbe besuvickolják lehet piaca.
Remélem a drivereket is sikerül végre kicsiszolniuk és akkor lenne végre egy komolyabb konkurense a megdönthetetlen 2 pólusú VGA piacnak.
Nem vagyok Intel párti, de drukkolok a kékeknek -
podtibi
senior tag
Hát egyrészt lehet ezt a marketing része, másrészt pedig az instabilitás része. Ha valami nem elég stabil, netántán könnyen melegszik, akkor jobb hűtés kell. Ezek csak opciók, de hírtelen ezek jutottak eszembe.
Amúgy ha elolvastad volna akkor tudnád hogy kínába lett ez a termék címkézve, ott pedig a kisnyereség is nagy nyereség. Gondolom én. -
Judgement
csendes tag
Még ti is megírtátok, hogy a kártya a semmihez is kevés, driver szinten még messze van a normálistól, dísznek meg drága. Tényleg érdekes, hogy épp hány venti van rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest