Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Véletlen maradt ki, és hogy és ez is csak kínában elérhető, vagy ez történetesen máshol is kapható lesz?
-
dodo1114
csendes tag
Egy belépő kártyának szerintem nem is kell nagyobb hűtés.
Tempóban kb a GTX 1650 szintjét súrolgatja, hogy ha egy kompaktabb gépbe besuvickolják lehet piaca.
Remélem a drivereket is sikerül végre kicsiszolniuk és akkor lenne végre egy komolyabb konkurense a megdönthetetlen 2 pólusú VGA piacnak.
Nem vagyok Intel párti, de drukkolok a kékeknek -
podtibi
senior tag
Hát egyrészt lehet ezt a marketing része, másrészt pedig az instabilitás része. Ha valami nem elég stabil, netántán könnyen melegszik, akkor jobb hűtés kell. Ezek csak opciók, de hírtelen ezek jutottak eszembe.
Amúgy ha elolvastad volna akkor tudnád hogy kínába lett ez a termék címkézve, ott pedig a kisnyereség is nagy nyereség. Gondolom én. -
Judgement
csendes tag
Még ti is megírtátok, hogy a kártya a semmihez is kevés, driver szinten még messze van a normálistól, dísznek meg drága. Tényleg érdekes, hogy épp hány venti van rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- E-roller topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest