Új hozzászólás Aktív témák
-
Hajmeresztő? Helyes.
De akkor kérlek mesélj nekem egy sztorit arról, hogy miként raknád az emberi civilizációt olyan pályára, amin az öndestruktivitás mértéke visszavágható lenne arra a szintre amit a bolygó eltartani képes.
Szerintem ez csak a kapzsiság és kizsákmányolás drasztikus letörésével megoldható. Ami maga a pénz végső soron.
Arról már megoszlanak a vélemények, hogy a huszonnegyedik óra még előttünk, vagy már mögöttünk van, (én utóbbit pártolom, és olyan 25-30 évre saccolom), de abban mindenki biztos, hogy minél több időt baszunk el a fingfűrészeléssel, hatványozottabban fog fájni a cselekvés, vagy maga a végeredmény.
Amúgy az olajat is vízzel oltjuk, csak adunk hozzá habképzőt, általában 2.5%-nyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest