Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
FrozenThrone
üzenetére
így így....mire a DX12 kiforr és elterjed a játékokban...addigra még minimum egy videokártya cserénk lesz......talán csak én érzem, de szerintem most sűrűsödnek a DX-ek újabb és újabb verzióinak kiadásaik és az előző generációk nincsenek rendesen kiaknázva........de mégha ki is jön egy új game pl majd 2017 elején, simán elég lesz még látványban a DX11 módban egy mostani videokártyán is.....a kimaxolt beállítással és DX12-ben ugyis az akkori top kártyákkal rendelkező játékosok fognak játszani....de én inkább tolnám egy GTX980-on DX11-ben...mint egy GTX1060-on DX12-ben.....kb érzitek mire gondolok...

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- ASUS routerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- RTX támogatással érkezik a Directive 8020
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen egeret válasszak?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Assetto Corsa Competizione
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil RX 9070 XT 16GB GDDR6
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
így így....mire a DX12 kiforr és elterjed a játékokban...addigra még minimum egy videokártya cserénk lesz......talán csak én érzem, de szerintem most sűrűsödnek a DX-ek újabb és újabb verzióinak kiadásaik és az előző generációk nincsenek rendesen kiaknázva........de mégha ki is jön egy új game pl majd 2017 elején, simán elég lesz még látványban a DX11 módban egy mostani videokártyán is.....a kimaxolt beállítással és DX12-ben ugyis az akkori top kártyákkal rendelkező játékosok fognak játszani....de én inkább tolnám egy GTX980-on DX11-ben...mint egy GTX1060-on DX12-ben.....kb érzitek mire gondolok...