Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
a) kék metrón nem annyira a pénzesebb réteg szokott utazni (bocs az általánosításért)
b) nincs pénze kicserélni a kijelzőt, örül hogy azelőtt volt pénze valami régebbi szériára..
másik hogy egy régi iPhone esetén kb a totálkár a kijelzőcsere mert baromira nem éri meg, tekintve egy ilyen kijelző és a készülék aktuális árát... Nekem i6 tört össze tavaly nyáron, gazdaságilag jobban megérte vennem egy újat beszámíttatva, mert lett egy vadiúj nem javított garis készülékem amit utána jobban tudtam eladni.OFF: Elég megnézni az autók állapotát. Régi autók le vannak rohasztva mert nincs pénz (meg sokkal több igény se) a rendes karbantartásra. Nekem sincs fiatal autóm (nem használom napi szinten, ne nálam amortizálódjon), de sokkal jobb műszaki és esztétikai állapotban van mint sok fele annyi idős autó.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat az ötödik generációs konstrukciójával még többet bír ki a kijelző üvegborítása.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest