Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Zárolási képrnyő jelszavas belépés csoport házirendből
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slade92
aktív tag
Lehet majd benne gombázni?
Az elözetes jó de a játék is legyen majd az és ne olyan legyen mint a 2!Önismétlö,hamar unalmas lett! -
Findzs
addikt
az egyszerű turista kamasz srácból micsoda gyilkológép lesz
-
teeem
aktív tag
válasz
huskydog17 #19 üzenetére
Szerintem amúgy sem olyan botrányos EZ a grafika..
-
huskydog17
addikt
válasz
tapppeeer #18 üzenetére
Nem unalmas ez a lemez? Érdekes, hogy valaki mindig előre tudja, hogy pontosan hogy fog kinézni a végleges verzió a megjelenés előtt fél évvel, amikor még messze nincs kész a termék. Azt sem ártana figyelembe venni, hogy ez egy videó, azaz veszteséges, és tömörített képminőséggel bír, alapból emiatt nem szabad messzemenő következtetéseket levonni grafika téren! Végül pedig nem tudni, hogy a videó a konzol vagy a PC verzióból való-e, de figyelembe véve a kiadók szokásait, valószínű, hogy konzol verzióból láthattunk pár percet. A PC verzió pedig kifejezetten, látványosan szebb lesz a konzolos verzióknál.
A Dunia első kiadása a FC2-ben már áll-leejtően gyönyörű volt és ott csak DX10 volt a maximális support. Itt a motort alaposan feltuningolták és DX11-et is kapott, szóval nem valószínű, hogy ronda lesz a játék. Ajánlom figyelmedbe a GDC-s hírt, ahol találsz egy linket egy több, mint 60 oldalas PDF doksihoz, ami részletesen tárgyalja a játék grafikáját. Először talán azt olvasd végig.
-
tapppeeer
tag
Hát ez így ebben a formában nagyon gyenge... a "sztori", meg a kitalált baromságok még lehet, hogy tök jók lennének, de ez a "grafika"! Ne haragudjatok, de utoljára ilyet 2006-ban láttunk... ez valami förtelem és egyenesen vicces 2012-ben!
-
huskydog17
addikt
válasz
gtasystem #13 üzenetére
+1, csak annyi különbséggel, hogy nekem az első rész is nagyon tetszett, pontosabban az első néhány pálya, amikor sokat kellett mászkálni az erdőkben.
A 2. résznél 53 órába telt, míg végigvittem, de igazából sokkal több lett volna, ha tudom ,hogy miután átkerülök a 2. nagy térképre, már nem tudom megcsinálni az első küldetéseit. Nem olyan régen újból nekikezdtem elölről, most megpróbálom majd összegyűjteni az összes gyémántos bőröndöt is. -
TESCO-Zsömle
titán
Did I ever tell you the definition of insanity?
Na ez hatalmas játéknak ígérkezik!
sz: Ha valaki tudja a soundtrack előadóját/címét, amin a csaj énekel, kérem ossza meg.
Narnia krónikájában is volt egy hasonló track, tesóm nagyon csípi az ilyeneket.
Előre is köszönöm!
-
gtasystem
őstag
ez inkább az 1-re hasonlít nagyon..remélem nem lesz olyan ratyi..
a 2-est folytathatták volna, bár van egy két elem ami onnan van, de ezek a színek nagyon crysis1 és fc1-re hajaznak.. -
teeem
aktív tag
válasz
Brutális eb #8 üzenetére
Érdemes élni ily szép halálért
-
teeem
aktív tag
Ha kipróbálom, az első dolgom lesz hogy begombázok.
-
SQX_Barto
addikt
Nekem tetszik eddig ez a játék, mintha fogták volna az egyet és kicsit gyúrtak volna a kettőből is bele (afrikai féle ellenfelek). Mindenképp ki fogom próbálni, talán meg is veszem majd.
-
anulu
félisten
+40 perc a 2 plusz küldetés? wao!
-
Lenry
félisten
nem lesz ez rossz...
-
V.Dave
senior tag
Na ez kegyetlen jó lesz!!!
Csak ne legyen benne ilyen varázslós warcraftos shitség a gombázás miattEgyébként a grafika így első meg második blikkre nekem hasonlít a GTAIV-en látottakhoz főleg az emberek arca.
-
huskydog17
addikt
Itt az európai, német nyelvű felirattal ellátott változata a trailernek.
(Eredetileg ezt a videót szántam a hírbe.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Zárolási képrnyő jelszavas belépés csoport házirendből
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Samsung PM991 -512 gb m.2 Nvm-e SSD (2242)
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest