Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slade92
aktív tag
Lehet majd benne gombázni?
Az elözetes jó de a játék is legyen majd az és ne olyan legyen mint a 2!Önismétlö,hamar unalmas lett! -
Findzs
addikt
az egyszerű turista kamasz srácból micsoda gyilkológép lesz
-
teeem
aktív tag
válasz
huskydog17 #19 üzenetére
Szerintem amúgy sem olyan botrányos EZ a grafika..
-
huskydog17
addikt
válasz
tapppeeer #18 üzenetére
Nem unalmas ez a lemez? Érdekes, hogy valaki mindig előre tudja, hogy pontosan hogy fog kinézni a végleges verzió a megjelenés előtt fél évvel, amikor még messze nincs kész a termék. Azt sem ártana figyelembe venni, hogy ez egy videó, azaz veszteséges, és tömörített képminőséggel bír, alapból emiatt nem szabad messzemenő következtetéseket levonni grafika téren! Végül pedig nem tudni, hogy a videó a konzol vagy a PC verzióból való-e, de figyelembe véve a kiadók szokásait, valószínű, hogy konzol verzióból láthattunk pár percet. A PC verzió pedig kifejezetten, látványosan szebb lesz a konzolos verzióknál.
A Dunia első kiadása a FC2-ben már áll-leejtően gyönyörű volt és ott csak DX10 volt a maximális support. Itt a motort alaposan feltuningolták és DX11-et is kapott, szóval nem valószínű, hogy ronda lesz a játék. Ajánlom figyelmedbe a GDC-s hírt, ahol találsz egy linket egy több, mint 60 oldalas PDF doksihoz, ami részletesen tárgyalja a játék grafikáját. Először talán azt olvasd végig.
-
tapppeeer
tag
Hát ez így ebben a formában nagyon gyenge... a "sztori", meg a kitalált baromságok még lehet, hogy tök jók lennének, de ez a "grafika"! Ne haragudjatok, de utoljára ilyet 2006-ban láttunk... ez valami förtelem és egyenesen vicces 2012-ben!
-
huskydog17
addikt
válasz
gtasystem #13 üzenetére
+1, csak annyi különbséggel, hogy nekem az első rész is nagyon tetszett, pontosabban az első néhány pálya, amikor sokat kellett mászkálni az erdőkben.
A 2. résznél 53 órába telt, míg végigvittem, de igazából sokkal több lett volna, ha tudom ,hogy miután átkerülök a 2. nagy térképre, már nem tudom megcsinálni az első küldetéseit. Nem olyan régen újból nekikezdtem elölről, most megpróbálom majd összegyűjteni az összes gyémántos bőröndöt is. -
TESCO-Zsömle
titán
Did I ever tell you the definition of insanity?
Na ez hatalmas játéknak ígérkezik!
sz: Ha valaki tudja a soundtrack előadóját/címét, amin a csaj énekel, kérem ossza meg.
Narnia krónikájában is volt egy hasonló track, tesóm nagyon csípi az ilyeneket.
Előre is köszönöm!
-
gtasystem
őstag
ez inkább az 1-re hasonlít nagyon..remélem nem lesz olyan ratyi..
a 2-est folytathatták volna, bár van egy két elem ami onnan van, de ezek a színek nagyon crysis1 és fc1-re hajaznak.. -
teeem
aktív tag
válasz
Brutális eb #8 üzenetére
Érdemes élni ily szép halálért
-
teeem
aktív tag
Ha kipróbálom, az első dolgom lesz hogy begombázok.
-
SQX_Barto
addikt
Nekem tetszik eddig ez a játék, mintha fogták volna az egyet és kicsit gyúrtak volna a kettőből is bele (afrikai féle ellenfelek). Mindenképp ki fogom próbálni, talán meg is veszem majd.
-
anulu
félisten
+40 perc a 2 plusz küldetés? wao!
-
Lenry
félisten
nem lesz ez rossz...
-
V.Dave
senior tag
Na ez kegyetlen jó lesz!!!
Csak ne legyen benne ilyen varázslós warcraftos shitség a gombázás miattEgyébként a grafika így első meg második blikkre nekem hasonlít a GTAIV-en látottakhoz főleg az emberek arca.
-
huskydog17
addikt
Itt az európai, német nyelvű felirattal ellátott változata a trailernek.
(Eredetileg ezt a videót szántam a hírbe.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W