Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ironsides
tag
válasz
DIESELPOWER
üzenetére
Attól függ, hogy melyiken. Valszeg elég sz@rul.
-
danikollar
őstag
válasz
DIESELPOWER
üzenetére
Valószínűleg diavetítés lesz!

-
DIESELPOWER
aktív tag
Kíváncsi vagyok, hogy hogy fog futni intel hd graphics-on

-
CJ3
senior tag
Jó lesz ez, már nem sokat kell várni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ilsyde
őstag
Steamen már fent van az amcsi verzió. 50 dolcsi az alap, 60 a Deluxe. Európai árak ugyanezek, csak euróban.
http://store.steampowered.com/app/220240Multiról youtube-on vannak jó videok, lényegében a szokásos kisebb csavarokkal (csapattagok felélesztése stb.). Van co-op is de mások a kuldetések mint az egyjátékosban.
-
Ramoss
tag
Árba mennyi lesz?
-
KoVee84
senior tag
Én már megrendeltem, nyenyenye
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wolfman
veterán
Nekem csak az a legnagyobb furcsaság az egészben, hogy a főhős egy 30 év körüli nagyvárosi csávó, aki bulizni jött a haverjaival. Na majd nyilván képes lenne egy ilyen ember lemészárolni egy egész gerilla bandát akiknek meg ez az életük. Hmm, fura.
Amodjuk a játék még jó lehet, de a történetben ez elég nagy kérdőjel.
-
Raysen623
veterán
Megnéztem a videót, és ismét egy konzolos fos grafikát láthattam......ettől függetlenül a mozgások és animációk nagyon jók. PC-n ez még sokkal szebb lesz elvileg...
-
HyP3b0y
senior tag
Csak jönne már...éééés persze hogy vizsgaidőszak, mert miért is ne!

-
DIESELPOWER
aktív tag
Jó lesz

-
- = Zk = -
félisten
nem vagyok nagy FC-s, de ez kezd tetszeni... pont, mint a Tomb Raider legújabb része... hm
-
kisfer
aktív tag
Hatalmas arc ez a Vaas!!

-
Zamasun
aktív tag
Emlékszem mikor annak idején a Source (HL2) és a Doom3 enginnel szerelt gammákat várta mindenki, mennyire oda fognak baszni és új mérföldkő lesz. A semmiből robbant akkoriban a Far Cry, hihetetlen volt az a tengermegjelenítés és belső terek. Egy jó kis ATI 9800 társaságában hasított a játék. Mai szemmel megmosolyogtató, de akkotiban lefostuk a bokánkat.
-
aram01
nagyúr
zsír lesz,kelleni fog

-
danikollar
őstag
Én nem néztem meg, mert az spoileres lenne. Oda a meglepetés ereje, már ha van benne.
-
atti_2010
nagyúr
Mekkora királyság volt az egyes mikor megláttam a grafikáját majdnem befostam.
-
F_Zolee
nagyúr
Én ugyan nem néztem meg, csak úgy általánosságba mondom. Elég szomorú, hogy már csak így tudnak reklámot csinálni a játéknak, hogyha bemutatják az első X percet. Mindemellett én érzem, hogy jó játék lesz.

-
boeing
őstag
Nagyon lecsó.

-
Angel1981
veterán
Hmmmm - izgalmas!
Felkeltette az érdeklődésemet! -
Muerte
addikt
Nagyon várós,remélem nem okoz csalódást.
-
stargazerhu
aktív tag
Remélem inkább az 1-re, mint a 2-re fog hasonlítani

-
toronyhaz
aktív tag
Ütős lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)