Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rez_Grof
őstag
Az 2-t imádtam /fordítottam/, a 3 egy csalódás volt, szerintem ez kap egy esélyt még.
Szép a 100 óra, de legyen dinamikus a játék menet és lehessen hentelni rendesen. -
xbox37
csendes tag
A mostani játékok körében 100 óra az nagyon sok, csak nehogy egy idö után emiatt unalmassá váljon. Mindenesetre én is kíváncsi vagyok rá.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #13 üzenetére
Így érthető, durván hangzott a 100 óra...
-
Fortissimus
őstag
ez jol hangzik!
nekem az F3 is tobb mint 160 ora volt -
Hiftu
senior tag
Remélem a több száz óra nem azért fog kijönni, mert a játék nagy részében a szomjanhalás ellen küzdesz, ezért csak hason csúszva tudsz araszolni, miközben 3 döglött kutya lóg a szétfeslett nadrágod száráról....
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Sajnos a fordítás során megint picit sikerült félreértelmezni amit Hines mondott:
"It is a massive game world that will take you hundreds of hours to explore every nook and cranny.", azaz "A játéktér óriási, több száz órára lesz szükség ahhoz, hogy minden zegét-zugát felfedezzük." (Kiemelés tőlem.)A játéktér nagysága körülbelül a Fallout 3 Capital Wasteland-jének felel majd meg.
Valószínűleg a fő küldetésszálat a 100 óránál jóval kevesebb idő alatt végig lehet majd játszani.
-
wednesday
őstag
A Fallout 3 se volt 100 óra mellékküldetésekkel. Jó talán akkor ha miden szemétkupac alá benéz az ember és az összes ócskaságot összegyűjti, eladja stb.
Szóval azt kicsit nehezen hiszem el, hogy alapól 100 és ha még felfedezünk akkor ennek a többszöröse.
Én azzal elégedett vagyok ha van 50-60 óra játékidő, ami változatos és nem fullad unalomba. -
iSonic
addikt
Na most az a 100 óra minden mellék küldetés megoldása után jön ki, vagy csak hogyha a főküldetést visszük végig
... de gondolom az elsőre értette...
-
kgergo23
tag
tenyleg soha nem eleg
az fallout 3-nak mennyi jatekidot is igertek a megjelenes elott ? asszem vmi hasonloan 100 orat mondtak, nem ?
-
teeem
aktív tag
Hát, ma kevés olyan játék van az mmo-kon kívül ami 100 óra játékidőt biztosít, várjuk szeretettel.
falloutból sosem elég.
-
Ptech
addikt
Ha a fele igaz, már akkor jó, Falloutból sosem elég
-
Dyingsoul
veterán
Eddig úgy voltam vele, hogy 3 játék megjelenését vártam: AvP, Starcraft 2, Diablo 3.
Mivel az AvP már itt van, ezért a Fallout-tal egészül ki a listám!Más játékot fel sem fogok telepíteni, amíg ezek ki nem jönnek!
-
P00By
nagyúr
100 óra manapság, húha!
-
Thodeus
aktív tag
100 órának a többszörösébe
Szép is lenne ha igaz lenne, FO-ból sose elég -
HS 2142
őstag
Könnyen beszélnek a Bethesda Softworkstől, ha az Obsidian végzi a fejlesztést.
-
Archer
őstag
Remélem nem valami poszt-apokaliptikus GTA készül. Nagy, lerombolt pusztáknak jobban örülnék, jobban visszaadja a hangulatot, jó példa rá a The Pit és a Point Lookout, előbbi nem igazán tetszett, utóbbi viszont annál inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W