Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ni88
addikt
-
JONAS77
aktív tag
-
JONAS77
aktív tag
Persze, az én kártyám kevés, de ezt le is irtam feljebb, hogy az én grafikusom is kiakad!
Olvasd el mégegyszer, a KERS pedig szerepelni fog 2009-es évadban! A grafikáról még annyit, hogy mindig van egy középút, amit be lehet állitani és nem fog semmi rovására menni, ha már 1600x1200-as felbontás elérnék+high beállitásokkal, az FPS pedig lenne 30-40 körül, az már okés! De ki tudja! Elmélkedni nem az igazi, mindig lehetnek akadályok. Öt hónap múlva megtudjuk, addigra lehet, hogy meglepem magamat egy új VGA-val! -
picur220
veterán
2010-ben nincs KERS...
A VGA-d nem olyan erős, hogy így lehessen dobálózni, hogy még az én VGA-mat is!
Ha 5970-ed lesz, akkor majd lehet, még talán 5870-nel is, de egy középkategóriás VGA-val...
Én is a rajtkor gondoltam a nagy terhelést, emlékszem, hogy régebben NFS Most Wantedban is szaggatotta rajt az ATi 9600 PRO-val!
Ha a híreid jók, akkor várom a játékot, bár tuti nem fog menni max grafon
-
JONAS77
aktív tag
Van még hirek, amit szeretnék megosztani veletek! Külföldi oldalakról sikerült még egy-két a játékkal kapcsolatos infót szereznem. Amit pontokba foglalok össze:
1. Kezdem a gépigénnyel: GRID2-höz hasonló rendszerkövetelmény, én utánnanéztem ennek, hát azt kell, hogy mondjam igazam lett.
Nem lessz elég 2GB memória, legalább is akik full részletességet akarnak kisajtolni a rendszerükből. Proci ezek szerint quados, vagy az új i5-ös, i7-es fogja ajánlani, directx 11 természetes, min. 512MB vid. kártya. De döntse el mindenki, vagy vonja le következtetését.
2. Multiplayer, ha jól értelmeztem 13 emberke! Nem értem, miért csak 13!
3. Karrier mód 7 évadot foglal magába.
4. A játék tervezése A. Davidson segitségével történik, aki a 2009-es évben a BRAWN GP segédpilótája volt, ő azokat a hibákat is figyeli, hogy adott pályán esős időben hol van több tócsa a pályán. Egyben az is neki lessz köszönhető, hogy a pályán egyenletlen felületek, mekkorát "ütnek" a kocsi alján.
5. Nem lessz előre beállitott autó adott pályához(GP4), nekünk kell kitapasztalni miket kell, lehet változtatni, ami befolyásolhatja a későbbi fejlődést karrierünkben.
6. Ennek örülök a legjobban, egy McLarennel könnyebben lehet vezetni, előzni, mint mindjuk a Lotus volánja mögött!
7. Verseny közben külön figyelmet kell majd forditanunk arra, hogyan hajtsuk a paripát, nem megfelelő beállitasokkal elfüstölhetünk...
8. Törés, már beszámoltam róla, de kell egy kicsit korigálnom rajta. A kevlárnak megfelelően törik majd a kasznyi, erőtől függően! Azaz egy kis koccolás is befolyásolja az aerodinamikai hatásokat.
9. Gumiszemcsésedés, na ez is egy kihivás lessz mindannyiunknak, kinek milyen vezetési stilusa van! Menet közben láthatjuk az itt-ott leröpülő gumidarabkákat. Szerintem a gumira kell majd a legjobban figyelni.
10. Időjárás, erre nagy hangsúlyt forditanak. A monszun esőtől a száraz "motorfüstölős" időjárásig fordul majd elő! Azt is hozzátették, hogy Bahrainben ne várjunk túl sok esőt!
11. SafetyCAR, nem lessz beiktatva, sajnos! Ha jól olvastam a 2011-es verzióban fog szerepelni ez is.Nos, dióhélyban a legfontosabb dolgokat foglaltam össze, persze sok mást is megtudtam a játékról, de ezt még hagyom!
-
JONAS77
aktív tag
És még egy feltételezés, a 20-22 autó rajtfelálásakor eléggé meglessz terhelve a rendszer.
Egyébként teljesen attól függ az egész, ki milyen felbontásban, elsimitással fogja-akarja használni a játékot, ez is számitó tényező. Én sem szeretek kompromisszumokat kötni, had szóljon, ami a csövön kifér!!!
Egyre viszont kiváncsi vagyok a KERS használatakor, mennyit fog dobni az előzésnél.
-
JONAS77
aktív tag
Igen, ebben teljesen igazat adok, mondjuk az én rendszerem nem csak a játékra lett kifejleszteve-összeválogatva. Mivel nagy F1-es rajongó vagyok, hétvégeken rögziteni szoktam a versenyt, majd kiirom DVD-re, archiválom, ez egy magamfajta hobbi!

Erre is kell nekem a pc, konvertáláshoz sokat számit a procim sebessége. Visszatérve a játékhoz, lehetséges, hogy a rendszerkövetelményt optimizálják, sok esetben pedig fittyet hányva kiadnak szoftwareket, gondolom itt GTA4 EFLC, na itt kiasztja még az én
VGA-mat is! Tegnap volt is rá példa, motoroztam megállás nélkül a város eggyik pontjáról a másikra, kb fél óra játék után kiakartam lépni, de az asztalom nem jött fel. Csak egy reset segitett! Az is igaz, hogy maxon van a grafika, és high beállitásokon használom.Ezzel csak azt akartam hangsúlyozni, még az én középosztályba tartozó konfigom sem elég néha. Én elvileg olyan F1-es játékot várok végre, ami tényleg kidolgozott A-Z - ig!
Fizika, törés, környezet, hang stb.... Viszont legutóbb erről számoltam be, hogy a Codemaster egy újat alkot az F1 2010 játékban, már várom a 9. hónapot!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
picur220
veterán
Sztem nem kell C2D hozzá, Pentium DC vagy Celeron DC-n simán futhat ilyen órajelen.
VGA-kon abszolút nem számít a RAM, egy 4650 1GB RAM-mal tizedannyi FPS-t ad, mint egy 4850 512-vel.
Sztem kénytelenek lesznek optimalizálni, egy játékot nem könnyű eladni drágán magad gépigénnyel. Le kell vinni az árát, vagy optimalizálni kell, és akkor viszik, mint a cukrot!
Mire kijön, lesz 4GB-m lehet!
Lejjebb megy a DDR3 ára is remélem
Most minden hardver ára fenn van az egekben!
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát, szerintem jobb ha több van a rendszerbe telepitve, én személy szerint 4GB-ot mondanék, benne van a pakliba, hogy 2 giga nem lessz elég.
-
JONAS77
aktív tag
Az adatlapodat nézve, én egy cseppet sem aggódanék!
-
JONAS77
aktív tag
Sajnos ezt még én sem tudom, csak találgatni tudok, de azt nem szeretek. Egyenlőre, szerintem: min. config: Inter Core Duo - 2,4 GHz, 2GB memória, videó kártya 512 MB
(directx9)amin jól futhat: Intel Core Duo - 3,0 GHz
Intel Core Quad - 2,4 GHz, 2-4GB memória, v.kártya 1GigaPersze ez az én feltevésem, de kb. ez lehet a gépigény, szerintem a végső verziót egyébként is nem adhátják ki, óriási gépigényre. Számolniuk kell azzal is mennyi vevöt elveszitenének. Várjuk ki a végét!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
JONAS77
aktív tag
Helló mindenkinek, egy kis előzetes és kedvcsináló a játékhoz, amit az F1 RACING, hivatalos formula 1 magazinjában olvastam. Vagyis a magazin külön egy rovatot hozott le, magáról a játékról. Első dolog, amitől más lesz, és leszögezem SZIMULÁTOR lessz a javából, a versenyzők karakterei és vezetési stilusuk megeggyezik az eredetivel. Azaz F. Massa jó lesz a török nagydijon, S. Vettel esőben kemény ellenfél (hozzáteszem, számitani kell száraz pályán is vele), J. Button pedig gumikimélő stilusával nehéz lesz majd mögöttünk tartani. De a többi versenyzőre szintúgy kell majd számitani. A pilóták és az autók a CAD rendszerrel voltak megtervezve, amit külön a csapatoktól kapot meg a Codemaster társasága. Másik hir, verseny alatt, ha előzésnél netán vétünk, és ezzel bajba sodornánk a melletünk lévőt, ill a mögöttünk jövőt, az AI ezt lereagálja, nem lessz durr-bele-bumm. Harmadik, és szerintem eddig még ilyen nem volt, (pedig én is kipróbáltam jó néhány autós szimulátort), hogy a szélárnyékot kihasználni vágyóknak, nem lesz könnyű dolguk! Az előttünk haladó pilóta ugyanis próbál majd kitérni előlünk, hogy ne nyerjünk ezzel túl nagy lendületet.
És végezetül a törés, deformálódás és amortizálódás, ami szintén a reális versenyen történő ütközésekről lettek lemintázva,és programozva, ok-okozat, erre lehet számitani. Pl. túl sokat használjuk a szélárnyékot, a gumik jobban fognak kopni és a motor túlhevül egy idő után, és a törésre egy példa, ha emlékeztek S. Buemi pénteki szabadedzésén történt balesetére, na ilyet is belevisznek a játékba. Gondolok itt egy rossz beállitásra, mondjuk kerékfelfüggesztést nem jól állitjuk be, benne van a pakliba, hogy elvesztjük a kerékkel eggyütt ill. eltörik maga a kerékfelfüggesztés! HD felbontás támogatva, ellehet képzekni, milyen szép lesz igy a grafika, nem beszélve az utolsó pontjáig kidolgozott pályákról ill. környezetről.Egy szó, mint száz ez lessz a legrealisztikusabb F1 játék, amit PC-re is kiadtak!
Személy szerint én már most kipróbálnám, de türelem rózsát terem!!! -
madstunt
addikt
a GPC-ben több szimuláció van mint amennyi ebben lesz,fogadni mernék.
-
picur220
veterán
válasz
Fortissimus
üzenetére
Ha szimulátorozol, akkor kell, ha meg nem, akkor tökmindegy
Nekem G25 van, elég rendesen lehet vele tolni a szimulátorokat, de a fos arcadeoktól, mint a Shift, már orsszul vok vele
-
Fortissimus
őstag
lehet vennem kell majd egy jo kis kormanyt?

-
remélem azért lehet majd rajt játszani.

-
D.Orion
veterán
Én se írtam, hogy te azt írtad, hogy NFS-t kormánnyal van értelme tolni. Valamit félreértelmeztél.
Vagy én.
Vágom én, hogy a legnagyobb célközönségnek gyártanak csak játékot, ott vannak pl. a legújabb CoD-k... Azok az ős cod-sek, akik az első résszel tolták már rosszul vannak a mostaniaktól. TDU hardcore mod-ban azért már elég jó, bár még ott sem igazi szim.(#44) Enton: Na majd figyeld csak.
Ősszel megjelenik az "beta" neten, azt jövő tavasszal meg a teljes. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
Nem néz ki rosszul

Várós.. -
picur220
veterán
Ez nagyon durva, életveszélyes, csak ilyen legyen a végleges is, vagy jobb! Remélem fut majd a gépemen, mert egy normális F1 game-re várok már évek óta, de sehol semmi. Rfactor fizikája jó, grafika a 0-val egyenértékű, semmi élmény, olyan rfactoros az egész!
Reméljük ebben lesz majd rendes szimulátor mód, meg fasza fizikai és grafikai modellezés, meg DX11, és akkor semmi gond!
Nincs már vhol vmi leszedhető alfa, vagy vmi? -
Gude
senior tag
Codmasters csapat a képek alapján nagyon összerakta a gémet!Kíváncsian várom a végkifejletet.

-
Szelep
senior tag
Nekem idáig tetszik a game. De a 2009-es szezon elérhető lesz valamilyen formában?

-
Shufny
őstag
Elolvastam még párszor, hogy mit írtam, de nem jöttem rá, hol félreérthető... Miből gondoltad, hogy szerintem NFS -t érdemes kormánnyal tolni?

Azt mondtam, hogy kár, hogy nem népszerűek a szimulátorok, pedig összehasonlíthatatlanul élvezetesebbek az arcade játékoknál. Annyi az egész, hogy nem divat, mert a leghangosabbak nyomják a tömegnek, hogy mennyivel jobb az arcade szappantartóverseny. Ez hatalmas erő, szerintem aki elég ideje figyeli a játékostársadalom viselkedését, az észrevehette már, hogy egy játék megítélése erősen függ, attól hogy mit mondanak kezdetben róla, és ezt ugye a leghangosabbak határozzák meg, akiknek nem feltétlenül jó hallgatni a tanácsára. Így sokszor alakul ki az a helyzet, hogy a közvélemény gyökeresen ellentétesen ítél meg két minőségben közeli játékot. (egyébként kritikusoknál is megfigyelhető, hogy ha valaki az elsők között lehúzza, akkor biztosan le fogják még sokan, ha nem meri lehúzni az első pár között senki, akkor akármilyen szar mindenütt extra magas pontot kap. Elvégre azért van a 10-es skála, hogy 8-10 -ig használjuk.
)Szóval kérdem én mégegyszer: Ha az emberek alapvetően szeretnek vezetni (mármint a valóságban), és hajlandóak hónapokat tölteni azzal, hogy gyakorolják az FPS -eket. (vagy úgy bármit, hiszen akkor van sikerélmény, ha valami nem pofonegyszerű. A sportokban is ez a lényeg. Az RPG -k is erre a fejlődés érzetre építenek, csak teljesen elkorcsosult formában. )
Akkor mi bajuk a szimulátorral?Biztos vagyok, hogy ma egy nagy cég jó marketingjével, nagy és jól menő piacot lehetne csinálni a szimulátoroknak. Jelenlegi legnagyobb baja a dolognak, hogy:
ISI motoros játékok semmit nem változnak hosszú évek óta. (és szerintem a fizikája se olyan jó mint a többinek)
iRacing havidíjas, és nekem a tartalom nem is jön be túlzottan.
LFS halott ügy, mivel egy fős fejlesztőgárdájának köszönhetően szintén nagyon keveset változott 2003 óta.
RBR mai napig a legjobb LFS mellett szerintem. Hivatalos támogatás nélkül, fölötte is eljárt az idő rendesen.
TDU meg szerintem erősen arcade
Annál talán az EGO is közelebb áll a szimulátorhoz. Bár TDU -val nagyon keveset játszottam.Nagyon kiváncsi lennék amúgy a GT5 -re. Prologue -ra azt mondták, hogy realisztikus beállításon meglepően jó, amit alátámaszt, hogy rendeztek versenyt vele, aminek dobogósait elvitte egy csapat egy 24 órás versenyre. Persze egy több hetes valós autós gyorstalpaló után

-
Misi 007
őstag
Nagyon sokat várok ettől a játéktól remélem nem cseszik el!
-
Enton
addikt
válasz
FRENK1988
üzenetére
Dx11: Szinte biztos, még ha semmit sem fog érni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gépigény: Ha abból indulunk ki, hogy a Dirt2 max 6-8an versenyeztünk egyszerre rallycrossban, itt meg 20 autónak kell mennie.
Akkor simán nő a gépigény is, de sosem tudni, hisz a Dirt 1 és Dirt 2 gépigények sinycvsennek köszönőviszonyban egymással (Dx 9 alatt).Megjelenési idő: Huszon-tíz(2010) Szeptember!
(#30) D@ni88:
Az EGO-ban lehet bízni, eddig még nem szálltak el gépigény téren.

(#27) atike:
Ingame képek. Mint már kiderült.

-
mephi666
nagyúr
örülnék pc-n egy split screen módnak
meg úgy általánosságban jó lenne, ha mindenki megtalálná a neki megfelelő nehézségi szintet a játékban... ez a szétblurozott grafika viszont nagyon nem jön be 
-
FRENK1988
veterán
Codemaster... hmmm:
-DX11?
-Gépigény?
-kb megjelenési idő?
-
D@ni88
addikt
ha abból indulunk ki hogy a GRID-nek is milyen szép a grafikája. Akkor lehet reménykedni, hogy ez így fog kinézni, és nem is kell hozzá erőgép

-
D.Orion
veterán
-
atike
nagyúr
Elég kellemes képek, tény. Vajon az ingame milyen lesz...?
-
kpal
nagyúr
A Codemasters fiuk tudnak valami amit csinálnak tuti siker . Az NFS-röl annyit nagyon mesebeli tájon jár hátha 1x visszatéernek a normális utra.
-
kuchera
tag
Már alig várom!Nagyon kellet már egy f1 game

-
Shufny
őstag
De jó lenne egy szimulátor ilyen grafikával és sok pályával meg autóval
(vagy legalább licenszelt F1).Egyébként annyira nem értem: Kb minden ember állítja, hogy szeret vezetni, majdnem mindegyik állítja, hogy jól vezet. Ennek ellenére, egyből dobják a rendes szimulátort az NFS -el szemben, azzal az indokkal hogy "játszhatatlan". Akkor most hogy is van ez? Indoklás persze az, hogy sokkal nehezebb és az emberek játszani akarnak és nem szenvedni, na de először egy FPS is baromi nehéz. Hónapok alatt tanul meg az ember úgy játszani, ahogy tömegek játszanak neten pl CoD -ot vagy CS-t. Annyi a különbség, hogy a többségnek nem az az első, vagy ha igen akkor kb 10 éves és abban a korban meg szinte bármivel elszórakozik. Lenne egy rendesen reklámozott szimulátor, máris elterjednének. Persze nem F1 a legjobb erre. Egy GRID féle játékba simán lehetnének könnyen vezehető utcai autók, amikkel meg lehetne tanulni az irányítást, úgy hogy közben élvezi az ember és nem annyi a sikerélmény hogy már 3. kanyart is sikerült bevenni a pályán.
-
csaabz
őstag
Rég nem volt már pc-n Forma1-es játék...
-
Sicilian
addikt
Már várom-várom

-
Enton
addikt
Ha ugyanannyit ér majd itt is a Dx11 mint a Dirt2-ben akkor nem sajnálom, hogy ezek még csak konzolos képek, habár igaz, az eddigi egy bemutatójukat is konzolokon tartották, ujságíróknak.
Nekem tetszik ez a lényeg már így is.(#8) TheChos3nOne:
Pontosan ahogy mondod, ez a 3dik autós game az EGO motorral.
Kiváncsi vagyok ezt a nevet meddig viszik? Habár ez most tetszik nekik nagyon, meg jó kis logót is csináltak hozzá.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zolo96
tag
Ha a 2010-es szezont nyomhatjuk végig, akkor miért a tavalyi verdák vannak a képen?
-
Sz.Miki
őstag
Szép is az az AMD logó a ferrarin

-
{Zodiac}
senior tag
szimuláció vajon milyen lesz? codemasters nem volt ebben sosem nagy ász, de nagyon várom.
-
Chosen
addikt
Ez egy felturbózott GRID motor?

-
ricsy888
senior tag
A 3. kép nem rossz. Ha ilyen lenne a játék valójában és ehhez egy jól eltalált irányítás is párosulna jó kis game lenne.

-
pitbull93
tag
Nagyon jónak tűnik! Ez az erre vártam jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

-
Enton
addikt
válasz
szombatitomi
üzenetére
Nem kell félni az EGO már csak ilyen Blur-os "ömlengés".
Attól sem ilyednék meg ha ezek ingame képek lennének.
Mellesleg szerintem 90%, hogy az.
-
HaZsolt
őstag
Nyugi, a Codemastersnél van a labda. A képekből ítélve nem lesz rossz
-
drinker
tag
Már nagyon hiányzott az ilyen játék! Remélem nem lesz játszhatatlan, és nem is lesz full arcade... Hajrá-hajrá!
-
szombatitomi
senior tag
Ingame képek kellenének, nem ilyen agyonblurozott valamik.

Amúgy meg majdnem mind volt már ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vagy én.

Annál talán az EGO is közelebb áll a szimulátorhoz. Bár TDU -val nagyon keveset játszottam.

csak abban reménykedem, hogy ha hivatalos fia formula 1 játék, akkor csak-csak megpróbálnak belőle nem arcade-ot csinálni.
Szerintem esélytelen lesz ebben bármi szim-et keresni.