- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forrmell.enn
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElEvEn11
senior tag
Úgy látom, hogy az avataron kívül több dolog is azonos kettőnk netes előéletében.
Mondjuk Én elég sokáig modemeztem, de az tényleg nagyon durva volt. Utána megkönnyebbülésnek számított egy munkahelyi ISDN+ vonal. Aztán az se volt kutya úgy 2000 környékén, amikor a Victor Hugo utcában dolgoztam egy cégnél, aki közvetlenül a gerincre csatlakozott és a szolgáltatós srácok telibe nyomták a netet nekünk némi szívességért cserébe. Ott láttam életemben először 100 k/sec feletti letöltési sebességet, de 300-500 is elég gyakori volt. Sokan irígyeltek akkoriban.
Közben eszembe jutott, hogy az első modem, amit használtam még 14400 baud-ot tudott csak. Hihetetlen erre visszagondolni. A mára megszűnt Geocities-en meg grafikus/kiadványszerkesztőként nem győztünk röhögni, hogy milyen retteneteket gyártanak az amik. Aztán persze nálunk is lett hasonló....és még napestig lehetne sztorizni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest