- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos tablet topic
- Egérpad topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- OLED TV topic
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Külföldön fogom tolni nagyrészt, szóval nem kell félni, csak akkor szóljatok, ha nyaralni mentek...
Öööö, nem véletlenül tettem zárójelbe a csajt...
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
Késő... most csinálom a kamionos jogsit...
Amúgy van B-s jogsim 23 éve, mert autós családban nőttem fel, evidens volt a jogsi...
De viszont van olyan sztori is, ami "normálisan" sült el, kaptam ballagásra egy motort a szüleimtől, 2x elestem vele, aztán visszaadtam, hogy kösz, ez nem jó, ez nem kell... Ugyanígy jártam a síeléssel is, röpke fél óra és két bazi nagy bukta után eldöntöttem, hogy ez nem pálya. Korcsolyát már meg sem próbáltam...
Viszont nagyon szeretem az állatokat, és volt olyan korszakom, hogy 3 óriáskígyóval (meg egy csajjal) éltem egy 1.5 szobás panelban...[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
válasz Jim Tonic #72 üzenetére
Az lehet. De nekem sosem volt jól nevelt kutyám... Vagy mit nevezünk annak. Szobatiszta, normálisan sétáltatható, és csendben marad, ha rászólok. Ennyi. Ezen kívül azt csinál, amit akar, sosem neveltem magamnak ilyen "robotkutyát", aki csak azt lesi, hol járhat a kedvemben, és minden füttyszóra ugrik, és csinálja. Nálam a kutyának egyénisége van, viselkedésében sokkal inkább hasonlít egy macskafélére. Hízeleg, vagy éppen duzzog, bosszúálló ha éppen úgy érzi, hogy nem viselkednek vele megfelelően. Magyarul van egy kutyám, aki nem piszkít, ahova nem kell, viszont akkora tróger, hogy Lucifer is kivágná a pokolból, vagy ő költözne el...
-
tatabike
őstag
válasz #21346560 #70 üzenetére
Én két évesen belenyúltam a fekete-fehér, csöves tévénkbe, persze mikor be volt kapcsolva. Majdnem agyonvágott, és jól megégett a jobb karom. Azóta érdekel minden, ami elektromos, és nincs olyan kütyü, amivel ne tudnék valamit kezdeni.
Aztán pár hónappal később kipróbáltam, hogy el tudom-e venni a kutyánktól a kajáját, miközben eszik. Csontig harapta be a jobb karom könyöknél, azóta imádom a kutyákat, és tartok is kutyát.
Egyedül tanultam meg biciklizni, órákon keresztül gurulgattam le ugyanazon a lejtőn, hátha egyszer sikerül megállnom, mielőtt becsapodók a végében lévő csalános dzsindzsába. Estére sikerült, azóta két keréken élem az életemet, soha nem volt autóm.
De ez a cd-lemez izé kimaradt. Viszont 10 évesen a MK27-es magnó motorját rákötöttem közvetlenül a 220voltra, hátha gyorsabban forog. De sajnos egy centit sem ment, apám keze viszont annál többet az arcom irányába...Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
Régen Szfváron volt egy cég, ami félrenyomott, hibás cd-lemezek újrahasznosításával foglalkozott. Lecsiszolták róla az adathordozó réteget, majd ledarálták a műanyag lemezeket, amit az autóiparnak adtak el, ahol aztán készült belőle mindenféle alkatrész az autóba.
Szóval könnyen előfordulhat, hogy a kemény, kopogós műszerfalban lévő molekulák annó a Windows 98-at hordták a hátukon, mert olyan lemezeket is feldolgoztak pl. Nem volt semmi bajuk, csak a színes oldalukon rosszul sikerült a szitázás...[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz Peter Kiss #1 üzenetére
Ez nem a Halálcsillag...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest