Új hozzászólás Aktív témák
-
konyok
tag
Én is ezt a Lian-Li PC-Q8 házat néztem ki magamnak, de picit félek tőle, hogy a meleg levegő, hogy jut ki a házból? Perce az ok, hogy felfele "száll" a meleg levegő, de nincs ami kiszívja. A táp is kintről szív magának friss zoxigént és magán keresztül nyomatja kifelé. Mi lenne ha fordítva szerelném be a tápot, hogy bentről szívja ki a meleget mint egy normál ATX házban. Szerintetek?
-
zsigus
őstag
sztem egy htpc-be egy Arctic Freezer 7 bőven elegendő annak meg videókarival is bőven elegendő hely van a lapon bár a magassága miatt lehet, hogy nem férne el a legtöbb mini-ITX-es házban.
De inkább ebben a kategóriában gondolkodnék ha HTPC-t építenék 10e Ft-os hűtőt biztos nem vennék, ráadásul ahogy előttem szóltak alulfeszelve lenne a proci azt még sztem a gyári is elvinné ami igaz h nem a legfantasztikusabb hűtő de itt nem is a tunning számít vagyis de csak inkább lefelé
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő