Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
sztem egy htpc-be egy Arctic Freezer 7 bőven elegendő annak meg videókarival is bőven elegendő hely van a lapon bár a magassága miatt lehet, hogy nem férne el a legtöbb mini-ITX-es házban.
De inkább ebben a kategóriában gondolkodnék ha HTPC-t építenék 10e Ft-os hűtőt biztos nem vennék, ráadásul ahogy előttem szóltak alulfeszelve lenne a proci azt még sztem a gyári is elvinné ami igaz h nem a legfantasztikusabb hűtő de itt nem is a tunning számít vagyis de csak inkább lefelé
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Motoros topic
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG STRIX B660-I GAMING WIFI
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő