- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
Amikor én vettem az egyiket, még nem párezer volt a különbség egyébként, DVI-s monitorjaink vannak, akkoriban egy jó tízessel többe lett volne egy DVI-s samu vagy LG.
Nézegettem azóta az újabb felhozatalt, és sajnos gyengültek minden tekintetben, tudásban, designben és árhatékonyságban is
Szóval most én sem vennék, pedig egy 60-70 ezres 24" -es IPS paneles nem lenne rossz
Pedig ha folytatták volna a dömpinget akár esélyes is lehetett volna... -
Don't Panic
senior tag
szimpatikus
-
Quan-Chi
őstag
nekem anno AOC CRT monitorom volt, azaz még mindig megvan, fater használja ... nem is volt drága és teljesen jó ... LCD szinten nem tudom milyen lehet de biztos nem rosszabb mint a többi
-
DeltaPower
addikt
valószínűleg Kínában lehet piacvezető...
-
Chiller
őstag
Nekem otthon AOC LM-928-om van. Sőt, sógoroméknak is ilyet vettem.
TN paneles ugyan, de ahhoz képest egész tűrhető képe van.
Nyilván nem egy IPS, de simán pariban van a Samsungokkal, ráadásul már 4-5 éve hibátlanul, pixelhibamentesen üzemelnek. Pedig vakvásárlás volt mind a kettő, ráadásul sógoroméké sulinetes
Előtte nekik Samsung 753 CRT-jük volt, na hát kétszer kellett gariztatni. (igaz mindkétszer a tápjával volt gond) -
macilaci78
nagyúr
Az a 25% mire értendő? Eladott panelek darabszámát tekintve, árbevételt tekintve? Mire?
-
Devid_81
félisten
Itthon biztos nem lesznek az élen.
Egyetlen helyen nem láttam a közelemben AOC monitort, pedig láttam már pár TFT-t -
hfrankee
senior tag
Nem kellene azt is ismertetniük, hogy milyen panellel szerelik a különböző tipusokat?!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest