Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- E-book olvasók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsigus
őstag
Akkor nem szóltam...
Ez érdekes. Miért keverik ide a kézi-konzolokat is? Lehet, hogy csak el akarják bizonytalanítani a népet.
Oké, hogy azok is hardverek, ahogy az asztaliak is, de én nem gondoltam volna, hogy ezek is sorra kerülnek."A Playstation név evolúciójához hozzátartoznak a kézikonzolok is."
Ez rendben van, de ha a next-gen asztali konzolt mutatják be, általában annak az elődeivel szokták ráhangolni az embereket. Ha mondjuk egy új TV-t mutatnak be, akkor sem a házi-mozi cuccaikat helyezik előtérbe a bemutató előtt, amikor csepegtetik az infókat róla.
De mindegy, ők így csinálják, úgysem tudunk rajta változtatni, szóval lényegtelen... a lényeg, hogy hamarosan minden kiderül (elvileg).
-
Szinte biztos, hogy a PS4 jön, különben nem hiszem, hogy a Sony ennyire szabadon engedné a pletykákat. Az egész játékosvilág erre izgul, a Sony részvényárfolyam 30%-ot emelkedett 1 hónap alatt. Szóval ha nem a PS4-et jelentik be jövő szerdán, akkor itt hatalmas bukás várható.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)