Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Köszönöm!
-
Feverke
tag
"Have you ever wanted to build a game? Landmark gives you all the tools you need to design anything you can imagine. Your creations could even end up as a part of EverQuest Next."
-
ripla
addikt
ilyen lesz az építkezés, nem gyenge.
-
Diopapa
addikt
Horizons müxik, kicsit más a lett a címe
BTW a SOE feltalálta a Wurm Online-t szebb köntösben, nagy grat neki...
-
Lei559
tag
Hmm.. ígéretesnek hangzik. Mondjuk én attól félek , h ha valaki komlyabban rákockul akkor bizony sok lóvét kell majd belefektetnie..
-
Shing
őstag
Én úgy tudom, hogy hivatalosan kimondták, hogy jön PS4-re. Amúgy a Planetside 2 is ezt a motort használja, nem egy PC barát az biztos.
Egyébként én nem örülök, hogy jön konzolra, milyen skillrendszere lesz így? Arra az "5" kontroller gombra nem nagyon lehet skilleket kiosztani.
Szerk: Bár ez nem olyan típusú MMO lesz mint a többi... -
Fratello
tag
...és jöhetne mondjuk PS4-re is, mert így elnézve elmebeteg PC-s gépigénye lesz...
Elvileg a játék gyanúsan "controller-friendly" rendszert kap, habár teljesen "véletlenül": "It was never our intent to make a controller friendly game," said Georgeson, "but when we decided to minimize the number of buttons you can use to just one hotbar, it almost accidentally becomes controller friendly."
Plusz: "SOE is bringing PlanetSide 2 - its high-end PC MMOFPS - over to PS4 around the time of the console's launch, and EverQuest Next is also built on a modified version of the same engine."
-
Ellia
addikt
GW2 óta nem kaptam fel a fejem MMO-ra, de ez tetszik, részemről várós nagyon. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lehet majd megváltoztatni a környezetünket építés/rombolás
Egyenlőre jól hangzik nagyon!
-
ripla
addikt
itt lehet millió videót megnézni az eddig kikerült infókról:
[link]nem csak építés lesz benne hanem rombolás is. az egyik videóban van olyan hogy megtámadják a játékost, aki elpusztítja a hidat amin keresztül jönnek a támadók...és ezzel meg is oldotta a problémát.
még olyan extrákat is szeretnének belerakni, hogy pl. az erdőben kószáló akármilyen lények egy csoportja gondol egyet, és betámadja az egyik közeli várost, mert épp olyanja van az AI-nek.
vagy maga a terep, aminek lesznek többszintes részei (ez az egyik videóban is benne van), hőseink alatt berobban a talaj és beesnek egy barlangba, ahol ismét megtámadják őket. a harc után ott is kicsit átrendeződik a környezet a rombolás miatt.
Aztán az egyik videóban van olyan is, hogy egy toronymagas lény cammog a játékos után, és miközben gyalogol hogy elkapja a körülötte lévő fák sorban dőlnek ki ahogy átmegy rajtuk.
plusz még olyan opció is lesz benne, hogyha van webkamerád és bekapcsolod amikor játszol (beállítva az ehhez szükséges opciókat a játékon belül ofc), akkor a webkamera által a karaktered ugyanolyan fejeket vág majd mint te. erről is volt egy animgif valahol, a karakter elkerekedett szemekkel csodálkozik, pofákat vág, fintorog.
szóval igen, ha ez a játék megvalósul, remélhetőleg tényleg egy új szintre emeli a posványban fetrengő, és jelen állás szerint begyepesedett és unalmas mmo-k világát. -
Fratello
tag
Iiigen de azt hiszem a Horizons-ban ez az építkezősdi eléggé limitált volt. Ott inkább arra ment ki a játék, hogy a fejlesztők "elrejtettek" rakat olyan dolgot a játékban, amit a játékosoknak kellett felfedezni, kilock-olni, és onnantól az a játék részévé vált (pl. új fajok, új területek).
Most néztem meg még egyszer a bemutató videót, és egyre kevésbé értem a Landmark <-> Everquest Next kapcsolatot. A fickó gyakorlatilag mintha úgy beszélne a Landmark-ról, mint kis lokális, saját magad által felépíthető MMORPG-ről? Sőt, a végén azt mondja hogy a "nagy" EQ: N-ben kifejlesztett dolgok (ellenfelek, NPC-k, dialogusok(?)) mind ugyanúgy elérhetőek leszek a Landmark-ban, és felhasználhatod azokat a saját (MMO?) világod felépítéséhez...
Nade ha már maga a Landmark ennyire komplex lesz, akkor viszont tényleg nem értem ebből az EQ: N mit fog profitálni (az átvett cuccokat leszámítva)? "Kétfelé" fognak a játékosok játszani, csak ebből az EQ: N lesz a "hivatalos", a Landmark által (játékosok által) épített meg a helyi kis bohóckodós MMO? És ezt majd két különböző karakterrel, vagy lesz "átjárhatóság" az EQ: N és a Landmark "világai" között?
Kezdek aggódni hogy ebből valami nagyon rövid fellángolású nagyon nagy baromság fog kisülni (de majd a béta...)
A legjobb forgatókönyv amit el tudok képzelni: Minecraft-szerű MMORPG-builder!
-
saelin
veterán
Ez felkeltette az érdeklődésemet.
-
Zigur
senior tag
Az építs magad mindenfélét koncepció nem új, a Horizons ilyen volt annak idején, ami szerintem már rég bezárt, de a Shadowbane-ben is lehetett a guildeknek építkezni, amit a többi játékos megtámadhatott, de ez is leállt. Szóval, sem PVE sem PVP alapokon eddig nem volt ilyen koncepció sikeres - igaz az Eve-ben is lehet sőt kell is gyártani mindent, de azon kívül ezt nem tudták megoldani sikeresen, kiváncsi vagyok a SOE-nek ez hogy sikerül.
-
Sirandrish
legenda
Hát ez az..remélem nem előre telepakolják mindenféle akármivel ala sims.
Bár gondolom hogy nem erről van szó ha figyelik a "műveidet"..ugye ahhoz nem kell semmi hogy lerakd a már előre legyártott cuccot.
Az is érdekes kérdés lehet hogy ha az alapanyagokat teszem azt neked kell kitermelni, akkor milyen sok fog fogyni 1-1 alkotásnál. Mert azért gondolom ennél kicsit mélyebb tartalommal is bírni fog a játék, és nehezen hiszem hogy sokan szeretnének napokig szöszmötölni azzal hogy egy kis épületrészt meg tudjanak építeni.""Csak" a saját házad építheted meg, esetleg dinamikus nyersanyag-gyűjtéssel (értsd: elfogyhatnak, de pl. fákat újraültethetsz mint Minecraft-ben), vagy lesz valamiféle komolyabb "tereprendezésre" is lehetőség?"
Valóban érdekes lehet mert teszem azt azért 500K embernél ha csak a fele bohóckodik ezzel, akkor idővel megtelik a világtérkép..
Lehet mindenki kap egy kis földterületet ahova mondjuk valami portal segítségével lehet eljutni, és így egymás építményei nem is lesznek "útba". Sok még itt a kérdés, azt hiszem. -
Fratello
tag
válasz
Sirandrish #3 üzenetére
Jogos a kérdés, szerintem is minden azon áll vagy bukik, hogy MENNYIRE kidolgozott és sokrétű eszköztárunk lesz az építkezésre, mind alapanyagok (ez talán a dolgok könnyebbik része), mind magának az építési mechanizmusnak a terén. Az első videóban már lehetett látni erre utaló érdekes dolgokat (pl. a torony építésénél mintha használt volna a legvégén valamiféle "élsimító" funkciót).
Plusz az olyan apróságok, mint hogy oké, be lehet bútorozni az építményed, nade lehet-e majd bútort tervezni és építeni? A hírben a "figyelik a játékosok által épített kastélyokat, erődítményeket, barlangokat, faházakat, még a kandallókat is." nem tudom mennyire elszólás erre. És ha igen, az mennyire lesz aprólékos (hiszen egy bútort megtervezni azért nem egészen ugyanaz mint egy házat, aki Minecraft-ben próbálkozott ezzel az tudja)?
Na és a lényeg: Ténylegesen hogyan fog ez a Landmark építősdi a "valódi MMORPG" Everquest Next-ben működni? "Csak" a saját házad építheted meg, esetleg dinamikus nyersanyag-gyűjtéssel (értsd: elfogyhatnak, de pl. fákat újraültethetsz mint Minecraft-ben), vagy lesz valamiféle komolyabb "tereprendezésre" is lehetőség? Egyelőre mintha csak annyi lenne a hírben, hogy a jobban sikerült Landmark dolgokat átemelik a fejlesztők az MMO-ba (és a többi játékos számára elérhetővé teszik, pl. új bútorok?).
-
Sirandrish
legenda
-
Fratello
tag
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
Ha ezt tényleg sikerül használható módon megvalósítaniuk (értsd: ne csak a saját házad építsd fel, hanem akár egy egész "világdarabot" az MMO-n belül), valószínű ez lehet az az első nagy ugrás, ami kiszabadíthatja az MMORPG-ket abból a posványból, amibe az elmúlt 5-10 évben beleragadtak...
(Na jó, a Guild Wars II is tett impozáns lépéseket ez ügyben, nem is rosszul.) -
Sirandrish
legenda
Szóval kapunk egy SimsCraftot, fantasy köntösben...ezzaz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Sony Online Entertainment kiadott egy prezentációs videót, melyből megtudhatjuk, mi is lesz pontosan az EverQuest Next: Landmark.
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest