Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Fúúú, annyi RTS van a cikkben, hogy ki sem fér...
Egy "picit" több kategóriába sorolhatók a jákékosok, mint amit írtál. Pl. én, annak ellenére hogy zömében stratégiákkal nyomulok, turn-based és RTS vegyesen, éves átlagban 1 FPS-t is bevállalok (pl. az UT-széria igencsak bejött), és időnként más stílus is bejátszik (Fifa, NFS stb.). Nem tudnék olyan játékstílust mondani (talán a klasszikus kalandjáték kivételével), amiből a "játékos-pályafutásom" során ne játszottam volna legalább egyet _végig_ (tehát nem 5 perces bohóckodásról beszélek). Akkor én most melyik csoportba tartozom?
Messze nem az "én" játékaim: a Spore igencsak előkelő helyen van a várt játékok listáján. Ezen túlmenően, megkockáztatom, hogy csupán a Blizzard két soron következő játékát (a Starcraft 2-re és a Diablo 3-ra gondolok; előbbi elfért volna a cikkben annak ellenére is, hoyg jó eséllyel nem jelenik meg idén) többen várják, mint a felsorolt sok-sok FPS-t összesen...
Nehezen tudom elképzelni, hogy pont ezek "a" legjobban várt játékok (legfeljebb egy rétegnek). De fölösleges ezen vitázni, úgyhogy a témát részemről lezártnak tekintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hobby rádiós topik
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest