Hirdetés
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Fúúú, annyi RTS van a cikkben, hogy ki sem fér...
Egy "picit" több kategóriába sorolhatók a jákékosok, mint amit írtál. Pl. én, annak ellenére hogy zömében stratégiákkal nyomulok, turn-based és RTS vegyesen, éves átlagban 1 FPS-t is bevállalok (pl. az UT-széria igencsak bejött), és időnként más stílus is bejátszik (Fifa, NFS stb.). Nem tudnék olyan játékstílust mondani (talán a klasszikus kalandjáték kivételével), amiből a "játékos-pályafutásom" során ne játszottam volna legalább egyet _végig_ (tehát nem 5 perces bohóckodásról beszélek). Akkor én most melyik csoportba tartozom?
Messze nem az "én" játékaim: a Spore igencsak előkelő helyen van a várt játékok listáján. Ezen túlmenően, megkockáztatom, hogy csupán a Blizzard két soron következő játékát (a Starcraft 2-re és a Diablo 3-ra gondolok; előbbi elfért volna a cikkben annak ellenére is, hoyg jó eséllyel nem jelenik meg idén) többen várják, mint a felsorolt sok-sok FPS-t összesen...
Nehezen tudom elképzelni, hogy pont ezek "a" legjobban várt játékok (legfeljebb egy rétegnek). De fölösleges ezen vitázni, úgyhogy a témát részemről lezártnak tekintem. -
Egon
nagyúr
1. Nem mondtam egy szóval, hogy engem "nem izgat" az általad várt progik közül egy sem (a Fallout igen, a többi ingyen sem kellene).
2. A cím alapján szerintem joggal következtethetnék arra, hogy valami általános összefoglalót olvashatok az év végi megjelenésekről - e helyett olvasok x programról, amiből x-1 "agyatlan" fps, ha jól látom. Szerintem meglehetősen finom voltam az "egysíkú" jelzővel. Legközelebb valami kevéssé általánosító (és félreérthető) címet, pls.
4. A Dispicles széria egy jó kis körökre osztott strat (bár gondolom ez téged nem érdekel különösebben). -
Egon
nagyúr
Hát, "kissé" egysíkú a várt progik toplistája. Azt hittem, az általánosan várt nagy nevek fognak szerepelni...
Amit én várok:
Spore
Disciples 3Egyébként idén jelent meg egyáltalán valami értelmes game?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest