Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Erre lényegében már válaszoltam is, de ha már megtiszteltél a írásoddal: mint írtam, és mint mind a ketten tudjuk, egyre többen panaszkodnak a vinyók ralatíve lassúsága miatt. Nem csak teletölteni lassú -- bár ez sem érdektelen, hiszen nem ritkán kell nagyobb adatmennyiséget ide-oda pakolgatni. Hanem a hétköznapi adatmozgatásoknál is érezhető a lassúság. Sokan pl. éppen abban a reményben tervezik az átállást SSD-re, hogy többszörös a sebességnövekedés. (Ami mondjuk nem egészen így van, de mindegy.) Szóval az igény meglenne rá, így versenyelőnyt jelentene a dolog annak a gyártónak, amelyik ezen a téren is jelentősebben lép előre.
A vinyókat folyamatosan fejlesztik, nem is kis összegekből, mint szintén tudjuk. Hiszen éppen nemrég vezették be a perpendicular recordingot is, előtte a folyadákcsapágyazást, stb. stb.
shtml: Nyilvánvaló volt előttem, hogy a végletekig ki fogod forgatni, amit írtam. Pedig csak arról van szó, hogy a vitánk előrrébb vitele szerintem nem igénylte volna mindazt a mély és nagyon alapos vinyó-technológiai hozzáértést, amit olyan szépen előadtál. Hanem egyelőre elegendő lett volna némi fizika és mechanikai ismeret. Úgy vélem, nekem - munkámból adódóan - ezek megvannak, és ennek kijelentése szerintem nem túl nagy önhittség. Ha te úgy véled, te ennyivel sem rendelkezel, hát az a te dolgod, de ne csinálj ilyen cirkuszt ebből. Ráadásul korrekt sem vagy, mert már másodjára kell leírnom, hogy nem egy karon több fejről beszéltem. Érdemi válaszokat ezuttal sem tartalmazott a hozzászólásod, így szerintem itt be is fejezhetjük a társalgást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OTP Bank topic
- Hardcore café
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- NVME/SATA SSD külső ház + 256GB - ORICO M.2 NVMe Cloner Dual Külső SSD dokkoló és klónozó állomás
- ÁRCSÖKKENTÉS Samsung SSD 870 EVO 500GB 2.5" SSD eladó
- WD My Passport 5TB HDD, külső merevlemez, ÚJ, bontatlan!
- BONTATLAN! Seagate IronWolf Pro 3.5 10TB 7200rpm 256MB SATA3 ST10000NE0004 HDD!
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest