- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"Ezek szerint egyre többen választanak böngészőt" >> Értsd: Egyre többen térképezik fel a piacot új lehetőségek után, mert:
a) Nem elégszenek meg a jelenlegi megoldással, többre vágynak.
b) Nincsenek megelégedve a jelenlegi megoldással.
c) Valahonnan hallottak róla, hogy van jobb (értsd szubjektíven) és így váltottak a számukra jobbra.és nem azt használják,amit a kezük alá tolnak."
Értsd: Kinyílt a szemük és rájöttek, hogy van olyan is, ami jobban megfelel az igényeiknek, mint a gyári.
Én sem igazán látom, hogy ebben mi lenne sértő az IE userekre nézve. Ők azt választják, amit a kezük alá tolnak. Ebben mi a rossz? Ha azt nézem inkább jobb, mert az ilyen emberek sokkal nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak, mint azok, akik állandóan a "legjobb" megoldást kutatják.
-
törölt tag
Szerintem akkor is belemagyarázod az aki IE-t használ az hülye tudatlan dumát. Amikor valamilyen termékek között valós verseny van, és a fogyasztók ténylegesen választanak, akkor nem azt látjuk, hogy van 90%+ részesedése egyiknek, a többi meg marakodik a tíz százzalékon, hanem valami hasonlót a mostani állapothoz. Hogy itt pl IE-t ebből mennyien választották ténylegesen, és mennyi rendszerre lett csak az feltelepítve, az már más kérdés. De ha diverzió tapasztalható egy piacon, akkor ott ki lehet jelenteni, hogy tudatos vásárlók jelentek meg, akár többségben is vannak.
Egyébként pl linuxon meg a FF-t tolják a kezük alá a népeknek. Amit sokan azonnal le is cserélnek. -
Kapaszkodj meg, haver freeBSD alól nyomja az ie8-at wine-al.
(#24) Penge_4: Azért nem hinném, hogy olyan nagyon hullani fog.
Egyébként azon gondolkodtam már régebben is, hogy ha az Ie egyszer ugyanannyira fogja követni a szabványokat, mint a többi, és a fejlesztőknek nem kell figyelembe venni a kétféle böngésző viselkedést, akkor kiesik az a tényező, hogy azért nem használ valaki pl. Operát, mert a kedvenc oldala nem műxik vele jól.
Valamenniyre ez elősegíti a kis böngik terjedését is, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest